Det finns många olika anledningar till att bli helt deprimerad och vara jätteledsen hela tiden över vad vår dotter och vad vi har fått gå/går igenom.
Men vet ni vad?  Det finns ingen annan gång i livet du ska vara mer positiv än den dagen du mår som värst.
Och denna perioden i våra liv har inte varit de alla bästa men däremot har vi blivit så mycket starkare av allt vi fått gå igenom. Att tänka positivt är nyckeln till det mesta!
 
Regelbundna sjukhusbesök ända sedan maj till idag är såklart inte det roligaste, men vi håller humöret uppe så gott det går och tänker i positiva banor, alltid. Vi vill inte smitta av vår sorg och alla negativa tankar till Minelle för JAG tror på att barn känner av all energi runtomkring dom.
Självfallet har tankarna gått till det allra värsta och självklart har jag mått jättedåligt över att hon mår dåligt och gör såklart hela tiden. Men mycket som ger mig/oss kraft och den positiva energin är faktiskt i slutändan Minelle. Hennes energi, lycka, och allt de där som en bebis förgyller ens liv med,  det är precis det hon gör för oss. Hon förgyller våra liv.
 
Jag och Marcus har faktiskt suttit många gånger och pratat hur vi kommit ur allt de här så positiva och starka. Vi båda har filosoferat och tänkt i banor som;
"Det finns en mening med allt som händer oss"
Men vi har nog också kommit fram till att allt som drabbar en drabbar just "den" personen för att just hen klarar av att hantera situationen. Förstår ni vad jag menar? Gott som ont! Och jag tror jag och Marcus var ändå rätt personer att bli drabbade (hur mycket man såklart inte vill att hon ska vara sjuk) så är vi ändå starka nog att klara av detta. Jag tror vi i slutändan kommer må bra allihopa och Minelle kommer bli frisk. Jag tror inte något annat, jag KAN inte tro något annat.