31 juli 2016

Blockerad

Aysu

Det är något fel med min instagram,  jag kan varken kommentera andras bilder eller mina egna. Supermärkligt! Jag rapporterade problemet men det är ännu inte löst.
 Är det någon som vet hur man går tillväga när detta uppstår?
Jag kan inte minnas att jag gjort något olämpligt på instagram så jag tycker det är konstigt att jag blivit blockerad för att använda kommentarfunktionen.
Kan det kanske vara att någon hackat sig in på mitt konto? 
Hjälp mig gärna! 
Xoxo
Rosetter,  hårband, Blommigt, prickigt, rosa, blått, vitt det är allt de där jag bara älskar att se på barn! Speciellt på mitt barn! 
Det finns så många fantastiska mammor som klär sina barn så himlans fint, jag inspireras av er! Mammor som syr kläder och accessoarer till sina barn och till andras, alltså ni e så bra!
Jag har iallafall i tumregel att köpa minst en eller ett hårband eller rosett till Minelle varje månad, dels för att det är kul att variera och för att det är fint. Men framförallt vill jag hitta något inte alla andra har. Jag brukar leta fram guldkornen på instagram via hashtags på det jag söker och så beställer jag. Jag älskar det!
 
 
Jag har kunnat, som ni såg tidigare idag,  börjat använda rosetter på Minelle. Detta har tidigare inte riktigt gått för att hon inte haft tillräckligt med hår, men nu går det!!  Och för er som undrar kommer jag INTE sluta med hårband,  de är ju ändå min favorit accessoar. Det kompletterar outfiten på något sätt. 
 
När vi va i Köpenhamn hade jag bestämt mig för att köpa rosetter till Minelle och "hårgummisnoddar" ni vet sånna där genomskinliga. Hennes hår börjar växa och äntligen kan jag sätta upp det i en liten tiny tofs((!!))
Helt underbart,  tänk när jag kan börja fläta det! Åh!
 
Men tiden rullar på fort nu,  jag känner att jag verkligen måste ta vara på tiden med henne. Hon är helt underbar! 
 
 
Läkaren ringde igårkväll och uppdaterade oss hur de ska gå vidare med Minelles sjukdom. Eftersom de fortfarande inte är helt säkra på att det är Kawasakis sjukdom så vill de även undersöka hennes ögon. På måndag har vi en ny tid för återbesök hos läkaren där även nya blodprover kommer tas och nytt ultraljud på hjärtat. 
Utslagen på kroppen börjar minska efter vi slutade med antibiotikan. Det va tydligen en av biverkningarna som kunde uppstå av antibiotika. Men ändå var det inte ett typiskt sådant utslag som brukar blossa upp vid antibiotika kurer. Vi får se vad de tänker göra. Tack och lov är hon glad på dagarna och visar inga symtom på att hon är sjuk mer än utslagen just nu.