var det dags!
 
 
Vi kan inte fortsätta med att Minelle har över 40 graders feber varje morgon och senare är hur pigg som helst på kvällen.  
Imorgon bitti åker vi in till ryhov för att starta en droppbehandling som ska ges en gång varannan vecka. Detta är också ett immunhemmande preparat,  liknande kineretbehandlingen men det är så pass special specialiserat läkemedel som knappt vanliga läkare vet något om så jag ska inte ge mig in på att försöka förklara för er vad den innebär. 
 
Igår spenderade vi hela dagen på akuten då Minelle hade 41,1 i feber på morgonen.  Blodprover togs och hennes värden hade blivit ytterligare förhöjda därför vill de drastiskt byta metod.
Tanken var att vi skulle tappa ner på kineretdosen successivt vilket sandimmun och kortison skulle hjälpa till med men som inte fungerat. Efter många om och men har läkarna i Göteborg och Jönköping kommit fram till ett beslut och det är att hålla oss kvar på ryhov över natten för uppsyn. Vi startar behandlingen redan imorgon och blir kvar 1-2 nätter. Detta är tufft för oss att gå igenom så vi kan behöva lite extra böner nu så att denna behandlingen biter på henne och hon kan få bli frisk. 
 
Jag ska uppdatera er så fort jag finner styrka och tid.
Puss på er alla fina som stöttar oss genom detta!