Jag är ledsen för att ingen uppdatering kom upp igår men morgonen började hyfsat bra med enbart en feber sväng på natten, men sen till eftermiddagen förändrades allt. De gavs imoglobelin igen eftersom hon inte producerar något själv längre och det kan tydligen ge en reaktion så som feber eller allergiska reaktioner. Eftersom Minelle var feberfri igår på morgonen så ville man "passa på" att ge detta imoglobelinet och då fick hon feber strax efter det hade gått in i kroppen. Efter det var resterande dag som natt ett helvete... igen.
 
Läkarna igår verkar oroliga när man ser deras ansikten och hör deras röster. De har börjat fundera på om man ska försöka få ut de där överlevande cytokinerna genom en maskin. Blodet ska alltså ut genom kroppen genom en "sil/maskin" och sedan in igen, detta har ju givetvis sina egna risker men de har vi inte fått veta än utan det får vi reda på idag på ett möte med det teamet.
 
För er som inte vet så har vi något kallat Cytokiner i kroppen, som ni kanske förstått, och de bildas (om vi förstått det rätt av interlukimer, ni vet IL-18 som Minelle haft så höga värden av). Dessa cytokiner bildas/föds och vissa har en levnads tid på ett dygn, andra lever upp till en två veckor. De som redan har bildats/fötts de kan man inte döda eller göra något åt om man inte silar ur dom ur blodet genom denna maskin jag talar om, däremot kan man döda de interlukimerna som bildar cytokinerna med cellgifter. Detta har man redan igår sett att antalet interlukimer är minskat från dagen innan, vilket är bra men ändå är febern kvar.. 
 
Att febern fortfarande sitter i är väldigt, väldigt ovanligt och detta oroar oss något enormt!
Men nu ska vi iväg till henne och hoppas att febern vänder.
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress