29 augusti 2017

Dag 77

Minelle Tyskland

Från gårdagen till idag har ökning av cellernas tillväxt stigit igen till 2200, detta är dock inget de oroar sig över längre, då de tror att hon är över den mest kritiska tiden med den snabba ökningen. Däremot finns det andra celler, exempelvis de celler som skyddar kroppen mot virus och sådant, som ännu inte bör ha utvecklats, detta ska de ta prover för imorgon. Läkaren sa också att hon hade blivit väldigt förvånad om de cellerna (och några andra celler, fråga mig inte vilka) redan har utvecklats, däremot sa hon inte något om det kunde medföra några biverkning. 
 
Imorgon får vi troligtvis också svaren på om det är Marcus celler som cirkulerar i hennes kropp eller om hennes egna finns kvar. Man vill helst att Marcus celler ska dominera då det är Minelles egna celler som var de "sjuka" cellerna man ville bli av med genom denna transplantation, för er som inte riktigt förstått.
(Jag kanske är lite otydlig ibland, då får ni bara hojta och ställa frågor så besvarar jag dom så fort jag kan!)
 
 
 
Hur eller hur så får man, för varjedag som går, en växande hemlängtan och dagarna går fort. Men ibland känns det samtidigt som om tiden står stilla då vi inte har jättemycket att sköta själva inne i glasburen längre, i medicin väg. Men vi väntar tålmodigt och den som väntar på något gott..??
Den väntar inte länge!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Jessica

Gud så söt <3 kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress