12 augusti 2017

Håravfall

Minelle Tyskland

Första tecknen på håravfall idag.
Det börjar lida mot sitt slut av denna dag och vi upptäckte mitt i ett videosamtal med fina vänner/släkt att Minelles hår började falla av.
 Första tuffsen samlade vi idag.
När man svepte fingrarna genom hennes hår kände man nästan som ett klick när hårtråt släppte från huvudet, utan ansträngning följde håret bara med. Det är bara hår, ja jag vet, och jag vet att det växer ut igen, men jag kan inte hjälpa att känna sorg över förlusten av hennes fina hår. 
Svårt att hålla tårarna inne.
Imorgon kommer vi mötas av att hon inte har något hår kvar alls på huvudet, då vi tog beslutet att skona oss från att plocka tuffs efter tuffs. Jag bad sköterskorna sätta på ett hårband till vi kommer så vi inte får en chock. Inte för att jag på något sätt tror att hon kommer vara ful, hon kommer vara hur söt som helst även utan hår, det vet jag. Men för att jag inte ska brista ut i tårar det första jag gör när jag kommer på morgonen, jag vill ju inte att hon ska se mig gråta, för jag kommer inte gråta över att hon inte har något hår kvar, utan jag kommer gråta av allt vad hon behöver gå igenom, vad vi går igenom med henne. Det är så plågsamt att leva allt som det är och på allt detta då bli av med något så fint som hon har på huvudet, något jag skapat i nio månader i min mage. Ja, det tar på mig, det tar på min energi och man skulle nästan kunna känna mina känslor utanför min kropp om man stod bredvid mig.
 
Förlåt, inte meningen att skriva inlägg gråtandes. Men jag har aldrig läst att någon delat med sig av hur det känns att ens barn tappar håret under cellbehandlingar, så jag ville bara dela med mig av mina väldigt sorgsna känslor.
 
Glöm inte hjärtklicka ❤️
 
 
Ida

Önskar jag kunde skicka styrka till er!
Hon kommer vara precis lika söt utan hår precis som du skriver. Milas bästa vän har en kronisk sjukdom som gör att hon inte har något hår alls. Den är ju dock inte farlig. Vet inte varför jag nämner detta för det tröstar ju inte. Jag tänker på er så mycket även fast vi inte känner varandra. Kram!

Nathalie

Styrkekramar ❤️

Rebecka Hoxha

Skickar några Stora kramar ❤❤❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress