20 augusti 2017

Hemlängtan

Aysu

Ni kommer tycka jag är heeeel tokig, MEN!
Nu när allt känns någorlunda stabilt och det känns som allt börjar ordna upp sig och allt äntligen börjar gå åt rätt håll, så har jag börjat våga drömma om vår hemkomst och  börjat våga släppa tankarna lite från vår älskade kämpe  Minelle.
Ni som känner mig vet att jag bara älskar inredning och det är ett utav mina största intressen och med de sagt går jag, mitt i allt det här, runt och tänker på inredning!
Döm mig om ni vill, men det gör mig glad att drömma och fantisera lite om vår hemmiljö som jag saknar så mycket!
 
Vi äger en liten vovve hemma som drar in ganska mycket smuts om dagarna och som haft sig friheten att befinna sig i våra möbler tidigare, soffa som säng. Men allt eftersom Minelles sjukdom försämrats har vi blivit allt mer stränga med den regeln för att minska på bakterier i våra möbler. Men vår soffa är ett hopplöst fall. Han har fått vara i den sedan han flyttade hem till oss och hur mycket vi än tvättar den så kommer det garanterat finnas bakterier kvar, om inte i kuddarna, kommer det finnas i stommen. 
Så efter min lilla ursäkt om att den är för "bakteriefylld" att komma hem till har vi nu bestämt oss för att köpa en ny soffa innan vi kommer hem och eftersom jag tycker det är så himla himla kul med att prata inredning (och min man tröttnat) så då tänkte jag att jag prata med er!
 
Jag har gjort ihop några kollage om hur vi/jag tänkt mig i vardagsrummet. Vi har ett ganska avlångt vardagsrum där vi får plats med både "tv-rummet" och "matsalsrummet" i ett, så det blir lite olika kollage fast det egentligen är i samma rum, ni kommer förstå!
 
Så, här är soffan vi tänkt köpa!
Den kommer stå tillsammans med vårt runda marmorsoffbord som är från HilkeDesign samt med det svarta sidobordet bredvid soffan som är från Andersenfurniture. Tanken är att vi ska ha fotöljen och fotpallen också, men det blir lite mycket pengar på samma gång, så den får vi köpa lite längre fram. Även den där urläckra lampan har jag tänk ha över soffbordet! Vad tycker ni?!
 
Sen älskar jag kuddar i alla dess former och ett litet ihopslag av kuddar, men något i denna stilen tänkte jag till soffan.
 
Över till matsalsdelen!
Efter byte av lägenhet till radhus så tycker jag inte vårt gamla bord från mio passade in längre i vår stil vi har hemma nu, så jag sålde den och fick ut nästan hela pengen till vårt nya bord som jag tänkte köpa till "matplatsen". Nu kan jag inte byta ut alla möbler på en och samma gång (och bordet och stolarna har jag inga hygienskäl att skylla på) så jag får lugna mig med att köpa nya stolar. Men med de stolar vi har blir det på ett ungefär såhär
 
Tillsammans med våra "gamla" lampor som jag tänkte hänga lite mer över varandra mitt över det runda bordet. Jag tänker också att det kan va fränt att knyta ihop vardagsrummet med matdelen med en svart komatta. På den tomma väggen bredvid matbordet får vår marmorskänk stå tillsammans med en stor rund spegel upphängd på väggen och fräscha fina snittblommor.
Något såhär
 
Vad tror ni?!
Jag bara älskar det!
Åh Hörrni, va kul det var att göra detta inlägget!! Jag tänker att jag gör en för och efter bild på vardagsrummet när vi kommer hem, hoppas ni vill hänga med på förvandligen!
 
Glöm inte hjärtklicka💗
Johanna

Fantastiskt att du vågar drömma framåt! Njut av det och känn tilliten till att allt blir bra. Tror inte en ända människa på jorden dömer dig utan tvärtom gläds med dig!

Nathalie

Underbart inlägg ❤️ Det är fantastiskt när man vågar tänka på framtiden också!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress