14 augusti 2017

Kämpa

Allmänt

Minelle börjar mår sämre för varje dag som går. Öm i mun, svalj och mage. Öm i underlivet och rumpa. Öm på hela kroppen. Hennes ork är nästan helt borta bortsett från timmen på kvällen då hon får för sig att leka lite innan vi avbryter för att hinna med kvällsrutinerna. Under blöjbyterna är hon så rädd att det ska göra ont så att hon skakar i hela kroppen och håller i sig stenhårt i sängens spjälar, gråtandes. Jag är så försiktig jag kan vara, tar knappt i när jag gör rent henne ändå skriker hon till av smärta.
Hon har fortfarande matlust, men kan inte äta. Vi har någon gång tagit in små fruktyoghurtar till henne, men argt gråtandes skakar hon på huvudet och pekar "bort med den" men i samma ögonblick som vi tar ut den så börjar hon gråta för att hon vill ha den. Trots smärtan äter hon ändå upp den. Nu har vi sagt att vi inte ska ta in mer mat till henne, det är bara att plåga henne så hon kommer istället få all sin näring via dropp från och med nu.
 
 
 
Över helgen höll sig febern borta, men inatt kom den tillbaka som den mest fruktade personen i världen hade återuppstått. Jag avskyr febern, jag hatar den så mycket så att jag vet knappt vart jag ska ta vägen ibland. 
Hon har en temp på 39 grader nu och vi vet inte vad det beror på än.
Varför måste den hela tiden komma tillbaka?!
Jag hade önskat så att den höll sig borta så hon åtminstone kunde fått ladda om sina batterier, få lite energi igen till att leka och skratta.
Det skär så i hjärtat att se henne såhär, jag har inte ord att beskriva min smärta, min rädsla och min oro. Jag vill inget hellre än att hon blir frisk! Jag skulle ägna mitt livs sista dag till att kämpa för att hon ska få bli frisk!
Jag ber varje dag, jag önskar varje dag, jag hoppas varje dag att hennes liv ska få ta en ny vändning.
 
Vi ska aldrig ge upp på dig Minelle!
KÄMPA!
Vi finns med dig genom allt!
Hade jag kunnat hade jag tagit ALL smärta ifrån dig, hela din sjukdom hade jag tagit om och om och om och om och om och om igen bara du blir frisk!
 
Du är mitt allt❤️
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress