Behandlingen går inte som väntat, febern vänder inte och läkarna erkänner att de inte trodde hon skulle reagera med såhär mycket feber, utan snarare tvärt om. Febern sätter lite käppar i hjulet och vi måste ge ännu mer medicinering, dels för att få ner febern och för att stoppa de celler som bygger upp nya cytokiner. Hennes kropp har för mycket cytokiner och det är det som orsakar hennes feber just nu. Detta är ett väldigt ovanligt fall säger de och det visste vi ju redan, men att det ska vara så jääävla jobbigt att höra det varje gång de talar om det för oss suger!
Kunde det inte bara vara en vanlig sjukdom så hon reagerar precis som alla andra och att utgången blir som alla andra?!
Detta skämmer oss mest, att de inte vet, att inget går som planerat, att hennes kropp inte svarar på medicinerna som alla andra barn gör, att hennes kropp reagerar annorlunda, fan fan fan fan!
(Svullen av all kortison och vätska. Här blir hon om händertagen av världens bästa pappa medan hon har 40 graders feber)
 
Hon är på tredje dagen med cellgifter idag och hon har redan hunnit få två olika sorters cellgifter, men eftersom cytokinerna vägrar ge med sig kommer hon dessutom få en medicin kallat Jakavi samt cellgiftet Etopiside som tydligen ska attackera just cytokinerna. De har även tagit kontakt med svenska läkare och bett de forska vidare i just varför det utsöndras så pass mycket cytokiner, de ska  alltså forska vidare om det kan vara en annan form av sjukdom. Även om det skulle visa sig vara en annan sjukdom är Stamcellstransplantation ändå den enda vägen att gå.
 
Sluta inte be för vår dotter, med era och våra böner och hennes starka vilja och kämpar glöd ska hon ta sig igenom det här!! 
Hon MÅSTE DET!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Hanna

Jag tänker på er och ber för er. Det låter som en mardröm. ❤

melindam.blogg.se

jag ber för er!!

Mrs coskun

Ni finns i mina böner ❤️

Samantha

Att läsa det här svider i ens mamma hjärta, kan inte ens föreställa mig vad ni går igenom, kollar in på din blogg ibland, då jag helt enkelt bryter ihopa när jag läser dethär. Jag har gått inom kyrkan många gånger tänt ett ljus och bett för att er lilla tjej ska bli bättre, inget barn (eller föräldrar) ska behöva uppleva sånt här, det är så orättvist och suger enormt!! tänk på ni är föräldrar i världsklass som orkar kämpa för er lilla tjej <3!

Åsa

Kramar i massor till er och er lilla superhjälte! ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress