Imorgon är första dagen på vårt kommande nya liv!
 
Marcus stannar över natten på sjukhuset och ska tidigt upp för operation. De ska söva honom runt 7:30. Han ska  vara uppkopplad till en maskin som hjälper honom att andas eftersom han ska ligga på mage under operationen. De ska in från båda sidorna i höftpartiet (vid ryggslutet) för att ta ut hans benmärg, detta kan leda till att han mår dåligt den första dagen och har ont i ryggen i drygt en vecka. Till er som undrar och har tänkt bli stamcellsdonatorer (in på Tobiasregistret.se för att bli donator) alla donationer sker inte nödvändigtvis via benmärgen, i vissa fall kan det räcka att donera blod och de sorterar ut stamcellerna därifrån. Alltså donerar man bara blod, ungefär som en vanlig blodgivare MEN donationen sker enbart när du får ett meddelande eller mail om att dina stamceller behövs.
 
Apropå blod ska de också se om Minelle och Marcus har samma blodgrupp, om så fallet är så är det bra. Annars kommer de köra på oavsett, det ska nämligen inte spela någon större roll. 
 
 
 
 
Strax efter Marcus operation ska stamcellerna ganska omgående ges till Minelle OM vi får bra provsvar från labbet idag. Hon har fortsatt hållit sig nere på 36-37 grader med minskad medicinering, så förhoppningsvis ska vi slippa genomgå en "aldrig tidigare testad" dialys på henne.
 
Men Hörrni, jag har en så bra känsla i kroppen, jag känner hopp och livslust! Jag känner glädje i hela kroppen, imorgon ska allt det här eländet vända och vår dotter ska få börja om sitt liv igen, vi ska få börja om vårt liv igen med helt annan syn på medmänniskan och livet självt! Jag får en klump i halsen av tanken av min förväntan på vad livet har att erbjuda efter denna fas.
 
Minelle älskar livet,
och livet älskar henne!
 
Imorgon vänder det!
 
GLÖM INTE HJÄRTKLICKA❤️
Grethe Hagen Sundbom

💜All kjärlighet i hele verden til Minelle og dere 💜

PhotoJelly

Kramar!

Pauline

Så himla söt tjej! Kram på er❤️❤️❤️ Och kämpa på!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress