Hej på er, hoppas ni mår bra allihop!
Hos oss blir det varken bättre eller sämre, febern vägrar släppa och jag vet att många undrar om saker och ting går bra med Minelle, men inget har någonsin gått som på räls när det gäller henne och sjukvård. Det borde inte förvåna oss längre att saker och ting inte sker på sättet läkarna tror eller är vana vid. 
 
Vi har talats vid med läkare och frågar dem titt som tätt varför febern inte går över och svaren på våra frågor lyder följande:
När cellerna bryts ner kan det uppstå reaktioner i hennes kropp som artar sig i feber, i många fall är detta vanligt förekommande. Anledningen till reaktionen är att cytokiner frigörs samtidigt som cellerna bryts ner. Antikropparna bryter ner cellerna på ett annat sätt än cellgift gör, det gör alltså att mer cytokiner frigörs. Eftersom det också dröjer upp till tre, fyra dagar innan cellgifterna börjar verka kommer vi förmodligen inte se någon effekt förrän tidigast imorgon, då kommer cellgiftet döda de där elaka cellerna succesivt. Vi hoppas då, både läkarna och vi att febern kommer att försvinna. 
 
Vi har ju också ställt frågan många gånger om det brukar hålla i såhär länge med febern under förbehandlingen och om det är farligt eller inte. Som svar fick vi att det som är bra är att febern är ett tecken på att kroppen reagerar på något, men om det är hennes sjukdom eller reaktion på antikropparna eller cellgiftet det kan de inte svara på. 
 
 
 
Vi väntar nu tålmodigt på dagen då vändpunkten kommer och febern sjunker, sen ska allt förhoppningsvis börja gå som på räls. Vi har haft alldeles för många motgångar nu, någon gång måste oturen vända!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress