Det är en solig dag i Ulm den 22 augusti. Vi vaknar upp glada och förväntansfulla, i hopp om att imorgon är det som tidigast man kan få tecken på nya vita blodkroppar, nybildade celler, hos Minelle. 
MEN, håll i er!
 
Idag kom den kvinnliga "högst satta" läkaren tillbaka från sin semester och kikade in hos oss för att säga "hej" och se hur allt har gått under tiden hon varit iväg. Det kom sköterskor strax efter och de "vanliga" läkarna som är på avdelningen dagligen kom också till vår glasbur. Med långa steg mot vår bur med ett lömskt leende utbrister läkaren: "We have big news for you today!"
Jag blir knäsvag, slänger en snabb blick på Marcus och tillbaka på läkaren och avbryter henne med: "No! No!??" mina ögon fylls av tårar när jag ser henne nicka och fortsätter sin mening "We have seen the first signs of cells growing today, she has over 200 cells, most of them are Marcus cells right now, but we will see how it continues. Now, we just have to wait."
Jag hörde knappt något egentligen, såg gjorde jag inte heller bakom tårarna som forsade ur mina ögon, och av en ren reaktion började jag krama läkare efter läkare och sköterska efter sköterska, min mun utbrister "thank you, thank you, thank you" till var och en av dom! 
Jag vill egentligen bara skrika av glädje men jag bara gråter och vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag vill krama Marcus men han har sina skyddskläder på sig, så jag typ står som en lyckstolpe och bara gråter rakt uppochner, haha! Alltså ni fattar inte känslan!
De har iprincip återupplivat min dotter från döden känns det som, jag kan inte förklara med andra ord (okej, de kanske va lite dramatiskt) men nästan så känns det!
 
Jag är såååååå lycklig, detta SKA bara gå bra!! Jag är så förväntansfull på livet nu, jag vill nästan bara plocka med mig henne hem med en gång, men det är en lång tid kvar på sjukhuset innan vi får lämna. Men Minelle är en krigare! Hon är en kämpe! Hon är liksom bara så jäkla bra! Jag är så himla, himla stolt över henne!
Min tappra kämpe!
Nu är bara den lilla biten kvar att klättra, snart är vi där, snart är vi på toppen av berget och ser ner på den långa vägen vi kämpat så länge för att nå!
 
 
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Linda

Åååhhh underbart!!! 😍

Flu

Wow!! Underbart. Såååå glad för er skull 🎉❤️❤️

Anonym

Underbart ❤️❤️❤️

Hanna

Ja nu kom tårar även för mig, blev såå glad av att läsa det här!!! Fortsätt kämpa Minelle ❤️❤️❤️

Annelie

Glädjetårar även här! Vad underbart att läsa
Never stop praying ❤🙏❤
Stor kram till hela familjen

Linda

Ååh... så underbart att höra. Jag grät lite gkädjetårar när jag läste inlägget. Kämpa Minelle!

Lisette

Underbara nyheter! Vilken tjej, vilken kämpe! Otroligt imponerad och fascinerad av henne! 😃😍😍❤️❤️❤️❤️

Maria Plantin

Wow, fantastiskt att höra! Vilket jobb ni alla gjort och nu ett positivt besked!! Jag gläds med er! Kramar

Karin Boo Wiklander

Åh så fantastiskt! Vilken tjej ni har ❤️ Så stark! Glädjetårarna sprutar även här.. fortsätt kämpa! Kram

Gabriella

Helt fantastiskt. Vilka underbara nyheter! Gläds med er 💕

Sanna

Åh så underbart! Hoppas de går vägen❤

Pauline

Vad underbart!❤️❤️❤️

Kajsa

Åhhhh!!!!!! Har tänkt på er så mycket men aldrig kommenterat förut. Detta gjorde min dag!!! Stor kram till er alla!

Hanna

Åh så glad jag blir att läsa det här!

@tumelisas

Åh där spruta tårarna! Vilket litet mirakel till dotter ni har! Så magiskt att höra! 😘❤❤❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress