30 december 2017

2017

Allmänt

Jag tror många av er förväntas läsa att detta varit det värsta året i våra liv. Men det har snarare varit tvärt om.
Tufft har det varit, det kämpigaste vi någonsin varit med om och det går fömodligen inte överskrida de rädslor vi haft under detta året. Trots alla tuffa dagar, månader, ja nu tillockmed år, står vi ändå här starkare än någonsin!
Jag har konstaterat att kärleken för min familj mina nära och kära, men framförallt kärleken för mina barn är oändlig.
 
År 2017 har visat mig många nya sidor av livets värde men också dess sköra sida. Jag har lärt mig att älska på ett helt annat plan, värdesätta livet och personer i min omgivning och verkställa drömmar. Vi lever bara en gång och den gången ska tas tillvara på! Slösa inte bort tiden, lev NU!
Jag har haft stunder då jag gått djupt in i mina tankar om livet och även livet med ett förlorat barn (jag tackar de högre makterna för att det aldrig blev så!) också tankar om vem/hur och var jag skulle vara med ett förlorat barn. Jag kunde dock inte föreställa mig ett friskt jag, jag såg ingen framtid trots att jag har ansvaret för ännu ett barn som inte på något sätt förtjänar ett liv utan en stark mamma. 
År 2017 jag är så oerhört tacksam och nästan onaturligt  glad över att jag fått min dotter tillbaka, att jag fått behålla båda mina barn i livet! Jag hade inte kunnat få en större gåva, välsignelse kallade vad ni vill!
 
Jag hoppas innerligt att år 2018 ger oss en friskförklaring och att Minelle och Nomie ska få återgå till att få vara två helt friska barn som får leka och leva ut sin barndom precis som jag fick när jag var barn! Jag hoppas vi fortsätter omfamna det liv vi fått och aldrig glömmer det vi lärt oss detta året.
 
Kärlek övervinner allt.
Gott Nytt år!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress