6 december 2017

Årets Jul

Allmänt

Dagarna går och vi närmar oss jul, en härlig högtid med mycket firande och mys! Det kommer bli en speciell jul för oss i år då vi vanligtvis brukar fira den hemma hos oss, med båda familjerna samlade. I år kommer vi dela upp julen i tre etapper.
 
 
Till frukost/förmiddag kommer flickornas farmor och farfar att vara här och äta frukost och ha paketöppning med oss.
 
 
Sedan är det dags för min mamma och syster att komma eftermiddag/tidig kväll för jullunch och paketöppning.
 
Sist men inte minst ska såklart fastrarna också få en stund att komma hit och ha julmiddag och paketöppning med flickorna innan det är dags för dom att hoppa i säng.
 
På ett sätt tror jag det kommer kännas tomt när vi är så vana vid att ha fullt hus på julafton, men å andra sidan kommer man ha mer tid att lägga på personerna som är här och rikta all fokus till dom vilket kanske annars lätt blir att man pratar lite med den ena och lite med den andra. Det blir nog bra hur vi än gör tror jag. Viktigast av allt är ändå att alla hinner träffas, inte sant?
 
 
Imorgon är det dags för ett besök på Ryhov igen. Som vanligt är det vanliga provtagningar och undersökning av Minelle som gäller. Tanken var att vi skulle börja med hemsjukvård en gång i veckan, men då klådan,  sömnlösheten och oron på natten började tränga sig på så har vi helt enkelt skjutit på det. Vi har ännu inte fått några svar för om det är mask eller inte. Vi har tagit olika prover, ett såkallad tejpprov.  (Man sätter tejp i rumpan och lämnar in på labb där jag tror man tittar med microskåp efter ”maskägg”) detta gav dock inget utslag, men för att vara på säkra sidan har vi också lämnat avföringsprov, som vi ännu inte fått svar på. Vi lär nog få reda på detta imorgon på läkarbesöket!
 
Önskar er en fortsatt fin vecka!
Ta hand om er och varandra!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress