14 december 2017

ON-knappen

Allmänt

Då hade vi vårt första hemsjukvårdsbesök idag och det gick ju som väntat, jättebra. Minelle charmade flickorna med ett välkommnande som liknar ingen annans. Helt främmande människor tittar in och hon överlycklig, springer fram och omfamnar dom med varma kramar. Hon är fantastisk! 
Blodproverna togs och vi slapp ta oss någonstans, hur härligt som helst! Det lutar mot att vi nu kommer ha hemsjukvård en gång i veckan, plus ett läkarbesök på sjukhuset. Det blir alltså fortfarande två provtagningar i veckan, men att en av gångerna tittar en läkare igenom henne. Hon mår fortsatt bra och nätterna blir lugnare och lugnare, inatt sov hon hela natten i sin egna säng, bara det!!
 
 
 
Imorgon ska jag ta vår lilla Nomie (Nomsan som vi kallar henne) till BVC. Det blir vår första uppföljning här hemma i Sverige efter Tyskland. Jag tänkte också höra mig för där om det finns någon psykolog i huset. Både jag och Marcus mår helt fantastiskt som ni ju redan vet, men vi känner också att ON-knappen för både ångest och våra negativa tankar slås på väldigt snabbt för det minsta lilla som händer. Vi känner därför att det kanske kan vara bra i förebyggande syfte att prata med någon som kan hjälpa oss bygga en stadig grund att falla på när dessa hemskheter dyker upp i våra liv. Jag vill inte kollapsa när Minelle behöver mig som mest, det är ju då jag vill vara som starkast, så jag tror det kan vara klokt även om allt känns bra just nu.
 
 
 
Jag börjar känna att jag uppdaterar er lite om det ”gamla vanliga” och jag hade gärna viljat veta vad ni vill läsa om här inne!? Kan inte ni ställa frågor eller låta mig veta vad ni vill se/läsa mer av!?
Jag funderar på att ta in lite mer av mina intressen här på bloggen, blad annat inredningen som ni fått några glimtar av och kanske lite av min viktminskningsresa som jag tänkt påbörja. Eller är detta inte av inteesse?!
Let me know!!
Jag vill inte skriva om sånt ni inte vill läsa om!
 
 
Nb

Det låter såå bra!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress