17 december 2017

wireless lightning

Aysu

Hej på er!
Idag har jag äran att presentera ett sammatbete tillsammans med Philips som jag är väldigt stolt över att få tipsa just er om. Jag är extremt nöjd med paketet jag själv fått hem och ska nu förklara allt jag kan om detta.
 
Hue Personal wireless lightning är ett framtidstänkande, trådlöst belysningsystem du kopplar in i ditt hem för en smartare belysning. Det är en box som kommer med tre glödlampor, en brygga och en väggströmbrytare som är trådlös. Du börjar med att koppla in den nya Hue glödlampan i exempelvis din vanliga taklampa (som jag gjort), men för att komma igång med belysningen så krävs det att man kopplar Philips Hues-brygga till ditt hemnätvärk. Härdan efter kommer nätverket söka upp lamporna och du är redo för användning.
(Direktlänk till varan Philips Hue
 
För att göra hela lampan smartare än så, så är det nu dags att ladda hem den kostnadsfria appen Philips Hue till din mobil, där du kan kontrollera systemet/lamporna både när du är hemma och när du är hemmifrån. Den funktionen är alldeles utmärt tycker jag som brukar glömma lamporna tända när jag ska iväg på något ärende, eller om det blir mörkt fram emot kvällen och hunden är ensam hemma. Då kan jag utan problem från en annan stad gå in via appen och eventuellt släcka lamporna eller tända lamporna åt min hund.Om man nu vill så kan man också programera in att lampan släcks när du går ut ur huset och automatiskt tänds upp när du kommer hem.
 
 
Har du länge önskat dig en dimmer, men tänkt att du måste byta ut hela strömbrytaren och lamporna, så ska du nu tänka om! I dessa lampor finns även inbyggd dimmer som innerhåller ett flertal funktioner. Du kan som en vanlig dimmer lysa upp rummt, men också dimma av för en mer romantisk belysning. Men med Hue personal wireless lightning kan du också reglera temperaturen på belysningen. Vill du ha en varmare belysning, eller kanske kallare,så kan du med din smartphone lätt byta till ett antal olika temperaturer. Vill du kan du också programera in en soluppgång i ditt sovrum att vakna till, FANTASTISKT va?!
 
 
(Här kan ni se liten dimmning och fullt dagsljus)
 
Jag tänkte även visa er hur det kan se ut i appen. Kika här på bilderna så ska ni få se hur många olika sätt du kan ändra temperaturer och ljus. Du kan också själv ställa in ett alldeles eget ljus efter din egen smak/behov!
 
Ni kommer verkligen inte ångra er om ni skulle få för er att köpa hem ett paket för att testa på detta systemet! Jag fick genast en WOW-känsla när jag kopplade in detta hemma hos oss!
 
Hoppas ni gillade detta sammarbetet lika mycket som jag!
 
 
 
Lavendel

Vi har också några Philips hue lampor hemma 😍 så nöjda!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress