28 februari 2017

Twistshake

Allmänt

Hörrni, Godmorgon! 
Jag tänkte ge er ett litet tisdags tips idag, dagen till ära då jag fått möjligheten att få samarbeta med Twistshake! 
 
För alla er blivande mammor och pappor eller ni som redan är föräldrar men som inte varit belåtna med era nappflaskor ni ger era barn, så har jag ett DUNDERBRA tips! 
 
Har ni missat Twistshake?!
Då ska jag uppdatera er om denna fantastiskt praktiska flaska som jag dessutom får ge er en rabattkod på hela 20% på hela deras sortiment! 
Ange: Aysufrohm20 i kassan så dras det på hela erat köp!
Minelle ÄLSKAR sin flaska!😍
 
Twistshake är ett svenskt företag som 2015 lanserade sina första nappflaskor och som slog igenom stort i hela världen ganska omgående med sin snygga design, praktiska och smarta utformning och sin extra behållare som hänger med vid köp av en flaska.
Idag har de nappflaskan i 10 olika färger som man dessutom kan mixa och matcha lite hur man vill vid ett köp av flera flaskor, smart va?! Sen har de också nappar, napphållare samt deras übervackra hotandcold-isolerande flaska som definitivt blir mitt nästa köp!
 
Här har ni en direkt länk till deras hemsida :
Annars har ni även deras instagram :
@Twistshakebaby
 
Så in och köp den bästa nappflaskan there is NU så har ni 20% rabatt på HELA sortimentet ❤
 
 
Glöm inte hjärtklicka ❤ 
 
 
Det är märkligt att en liten varelse på två ben kan återhämta sig så pass snabbt som på en vecka. Att gå från att ha ett Ferritinvärde över 40 000 till ett värde på 4882 är helt otroligt ((!!))
 
Jag tänkte jag skulle visa er den nya läkemedelslistan vi fick utskriven idag. Det må vara ett stort enda blurr för vissa som ser den här men detta är vår guide varjedag då vi omöjligt kan hålla alla dessa i minnet längre.
Jag vet att det inte syns på henne att hon är sjuk när hon står på benen och är glad, men anledningen till hon kan stå på benen och le är tråkigt nog dessa mediciner. Det är medicinernas effekt som skapar magi, utan dom hade vi nog inte haft henne vid liv idag.
 
Vi ska vara extremt tacksamma och glada över att vi bor i Sverige,  att vi betalar skatt är fasiken så jädrans bra annars hade vi gått i personlig konkurs för länge sen. Bara Kinereten som vi ger henne tre gånger dagligen kostar 8000:-/förpackning och det är 24 sprutor i varje förpackning. Ja, och sen plus alla andra mediciner, inte nog med att sjukvårdskostnaderna hade varit enorma i andra länder. I Sverige får vi tillochmed pengar från försäkringsbolaget 500:-/natt för att vara inlagda med vår dotter. Plus andra utgiftskostnader som parkering och resekostnader som regionen står för samt pengar för att båda föräldrarna ska vårda barnet i hemmet som då kommer från försäkringskassan (vård av allvarligt sjukt barn). Minelle får även från försäkringsbolaget en stor summa pengar för hennes sjukdom som sätts in direkt på hennes konto. 
 
Det är en hel igenväxt djungel man kliver in i innan man börjar förstå vad man har för rättigheter men tillslut löser sig allt och man har en inkomst från många olika håll även om det inte är några större summor varje månad.
Hur eller hur så är VI glada och tacksamma för rättigheterna man har i detta land! 
 
Glöm inte att trycka på hjärtat nere i högerhörnet ❤ 
 
Ännu en dag på Jönköpings sjukhus Ryhov avklarad. 
Blodprover och ultraljud över hjärtat är gjort och vår lilla fighter skötte sig alldeles utmärkt! 
Anledningen till att vi har täta kontroller med ultraljud över hennes hjärta är att hon har bildat mer vätska i hjärtsäcken än vad det någonsin tidigare har setts. Vi återgärdar detta med att ge henne vätskedrivande mediciner varje dag och därför tittas detta upp med jämna mellanrum. Vi kommer få en ny tid för ultraljud till nästa vecka för att se så allt går åt rätt håll.
 
Svaren på blodproven såg fortsatt fint ut,  det dröjer lite innan vi får svar på Ferritinet men det återkommer jag om!
 
Blodtrycket såg också fint ut!
Idag på morgonen fattade vi ett eget beslut och gav inte Minelle någon Adalat (blodtryckssänkande medicin) för att vi tänkte att vi skulle få en bättre uppfattning om hur läget ligger till med blodtrycket utan medicinering. Vilket vi gjorde helt rätt i eftersom värdet var hur bra som helst utan Adalat och eftersom blodtrycket var fint kan vi nu plocka bort ännu en medicin från läkemedelslistan. Yeiiiyy((!!))
Sen har Minelles vätskedrivande mediciner en effekt av att sänka blodtrycket något, så när man väl slutar med det kanske man får vara extra uppmärksam.
 
 
I övrigt mår hon bra, piggare, gladare, emellanåt extremt svårflörtad.  Vi ger ganska stora doser med kortison varjedag och det är ju omtalat att det kan vara personlighetsförändrande, så temperament det har hon!
 
En ny tid till Torsdag är preliminärt bokat för ännu en cytostatika behandling och då var ju även vår nya tid inbokat för besök med läkare angående planerat kejsarsnitt. Så himla härligt att få två besök avklarade på en och samma dag! ❤
 
Hoppas ni har en härlig start på veckan!
 
Glöm inte att gilla mina inlägg ❤