Ännu en dag på Jönköpings sjukhus Ryhov avklarad. 
Blodprover och ultraljud över hjärtat är gjort och vår lilla fighter skötte sig alldeles utmärkt! 
Anledningen till att vi har täta kontroller med ultraljud över hennes hjärta är att hon har bildat mer vätska i hjärtsäcken än vad det någonsin tidigare har setts. Vi återgärdar detta med att ge henne vätskedrivande mediciner varje dag och därför tittas detta upp med jämna mellanrum. Vi kommer få en ny tid för ultraljud till nästa vecka för att se så allt går åt rätt håll.
 
Svaren på blodproven såg fortsatt fint ut,  det dröjer lite innan vi får svar på Ferritinet men det återkommer jag om!
 
Blodtrycket såg också fint ut!
Idag på morgonen fattade vi ett eget beslut och gav inte Minelle någon Adalat (blodtryckssänkande medicin) för att vi tänkte att vi skulle få en bättre uppfattning om hur läget ligger till med blodtrycket utan medicinering. Vilket vi gjorde helt rätt i eftersom värdet var hur bra som helst utan Adalat och eftersom blodtrycket var fint kan vi nu plocka bort ännu en medicin från läkemedelslistan. Yeiiiyy((!!))
Sen har Minelles vätskedrivande mediciner en effekt av att sänka blodtrycket något, så när man väl slutar med det kanske man får vara extra uppmärksam.
 
 
I övrigt mår hon bra, piggare, gladare, emellanåt extremt svårflörtad.  Vi ger ganska stora doser med kortison varjedag och det är ju omtalat att det kan vara personlighetsförändrande, så temperament det har hon!
 
En ny tid till Torsdag är preliminärt bokat för ännu en cytostatika behandling och då var ju även vår nya tid inbokat för besök med läkare angående planerat kejsarsnitt. Så himla härligt att få två besök avklarade på en och samma dag! ❤
 
Hoppas ni har en härlig start på veckan!
 
Glöm inte att gilla mina inlägg ❤ 
Grethe Hagen

Som sagt, er sååååå godt å se at Minelle virker bedre 😃😃😃😃 Dere er utrolig STERKE!!!(Og selvfölgelig lille Minelle!!) Jeg tenker litt at hadde det värt MEG som var i deres situation, så vet jeg ikke om jeg hadde klart det? Jeg blir jo hysterisk om noe skjer med mine barn 👶 STÅ PÅ, TENKER PÅ DERE 💖

Grethe Hagen

Og en ting til, Minelle er jo sååååå vakker!!! 😃💖

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress