Godmorgon, eller vilken hemsk/godmorgon det blev!
 
Igår eftermiddag/kväll kom Minelles läkare in på rummet och berättade att de hittat en läkare i USA,  Alabama där han vid sådana här akuta fall som Minelle behandlat fyra barn med Kineret i samband med RoActemra. Vår läkare har varit försiktig med det eftersom det inte finns några studier på att man kan blockera både IL-1 och IL-6 samtidigt,  men eftersom han testat det på fyra barn tidigare och det fungerat så var vi tvungna att testa. Vad tror ni hände?
Hennes vilopuls gick från över 200 till 160 inom en timme och då hade hon legat på över 190-200 hela dagen till och från. Dessutom blev andningsfrekvens betydligt lugnare efter kinereten.  (kinereten ger vi vanligtvis i lår eller mage med spruta, igår gav vi intravenöst direkt genom venporten för snabbare effekt)
Vi fick även höra några förslag på fortsatt metoder och behandlingar som kanske kommer tas till med, men jag tänkte att jag berättar det för er när det är lite mer en plan än ett förslag. 
 
Men varför är det en hemsk morgon, undrar ni när Minelle börjar må bättre?
Jo, igår fick jag reda på att min pappa var dålig. Han har haft diagnosen kol i ett år nu och diabetes i ex antal år. Igår blev han hastigt försämrad och fick åka in akut till Eksjösjukhus. 
Hans hjärta var påfrestat, svårt att andas, rejält förhöjda blodsockervärden,  svettningar osv listan var lång. Så nu ligger även han inlagd men på ett helt annat sjukhus och jag kan inte dela på mig!
 
 
Vad är det här för himlans otur som ligger över oss. Ett åskmoln över våra huvuden som vägrar blåsa bort!
När ska allt vända?
Jag saknar solen... 
 
Än är det tidig morgon.
Läkarna börjar inte ronda förrän efter kl 9:00 så mer besked och uppdateringar kommer under dagen.
Jag hoppas på positiva sådana!
 
Missa inte att tycka på lilla ❤-at nere i högerhörnet!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress