Andra dagen idag med förbehandligen går precis som väntat, febern jag talade om igår har också hunnit komma under dagen. 39,7 har febern legat på som högst och andra biverkningar (eller vad jag ska kalla det) så som rinnande ögon, ont i kroppen och orkeslösheten har också hunnit komma.
Antibiotika har tagits till, även en medicin mot virus som är i förebyggande syfte är givet. Kinereten (anakinra) har vi minskat från två gånger per dag till en gång på morgonen, detta betyder att vi förmodligen/förhoppningsvis aldrig kommer behöva ge henne en spruta igen eftersom sköterskorna ger morgonsprutan när vi inte har hunnit dit ännu, ganska sjukt att tänka så!
 
Hur som helst det jag vill berätta för er är, när Minelles sjukdom blossar fram och hennes feber sticker iväg blir hon ofta väldigt dålig, ni som hängt med under resans gång ni vet! Utslagen kommer, febern blir skyhög och svår att få ner, orkeslös, arg, hög puls, öm osv osv. MEN av alla dessa antikroppar hon har fått och i följd feber och alla andra biverkningar har hon hanterat jättefint! Humöret har varit lite svajigt men hon har varit ganska glad större delar av tiden, efter febernedsättandet somnade hon utan några som helst problem i Marcus famn. Hon har lekt lite med böcker och med sin napp och varit allmänt busig i övrigt, detta borde ju ändå vara ett gott tecken!!
 
 
Vi har gått och grubblat en del Marcus och jag men inte riktigt vågat tro det, men tänk om det är som så att Minelles egna sjukdom är betydligt mycket värre än alla dessa gifter hon får i sig, detta med lite feber och lite antikroppar kanske är som en barnlek för henne! 
Hoppas hoppas det är så!!
Hon är en riktig kämpe vår dotter!
Fy fan va jag är stolt över henne!!
Jag ville bara säga det, nu ska vi strax skifta jag och Marcus igen så han kan ta en paus från de där hemska maskerna och handskarna och skyddskläderna.
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Carina Silivri Jonsson

Finaste söta starka Aysu🤗hittade in på din blogg idag. Har inte hunnit läsa allt än, men tillräckligt för att förstå att ni går igenom ett riktigt trauma. Jag är så ledsen för dig o din fina familjs skull. Önskar o ber om att allt ska bli bra och att ni ska fortsätta ha styrkan att ta er igenom detta hemska. Att ni ska komma hem som en hel familj och bara få njuta av livet! Kram❣❤❤❤❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress