1 juli 2017

Dag 18

Tyskland

Vart ska jag börja?!
Jag kan börja med att meddela att vi kommer fullfölja transplantationen här i Tyskland och kommer förmodligen bli kvar här till januari månad. Transplantationen har fått ett datum dock vet vi inte exakt vilken dag men sista veckan i Juli kommer allt förmodligen att ha satt igång.
 
Minelles läge börjar bli lite mer stabilt, vi har haft två väldigt tuffa nätter då Minelle har haft väldigt hög feber hon har behövt få blod, cellgifter(etopiside, cytostatika), antibiotika och kortison inravenöst, någon medicin mot klåda, medicin för att hjälpa henne att bajsa då hon varit förstoppad samt sömnmedel vid två tillfällen. Hon är fortfarande extremt röd över hela kroppen, extremt trött och utslag överallt, väldigt röd omkring ögonen och uppsvullen av all kortison. Hon har börjar komma till ro mer och mer efter två helt vansinniga dagar då hon bara slängt sig själv till höger och vänster för at försöka ta sig ur sin egna kropp.
 
 
Igårkväll upptäckte vi även utslag på Nomie.
Där brast jag och kände att min energi och mitt hopp bara försvann. Ja, det är en underdrift när jag säger att jag grät floder och trodde jag skulle bli tokig , detta var det sista jag ville upptäcka.Tänk om det är så att Nomie håller på att utveckla samma sjukdom som Minelle, hur sjutton ska jag överleva det här då? Hur ska VI kunna ta oss igenom det här då? Utan familj och vänner omkring oss?
Två gråtande barn i ett pytterlitet rum som nästan är lika litet som ett lite större badrum är extremt påfrestande då man bara är två och vill finnas för båda på samma gång.
 
Livet har aldrig någonsin varit värre, tuffare, påtagligare än vad det är nu. Det känns som jag går på en tunn, tunn lina som är nära på att bryta i mitten närsomhelst och fallet är långt! Men jag måste hålla mig stadigt kvar för mina barns skull, aldrig trodde jag att jag kunde klara av såhär mycket smärta. 
You nerver know how strong you are until being strong is the only choise you have.
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Anonym

Alla styrka till er alla, ni finns i mina tankar hela tiden! ❤️Maria Plantin

Lisette

Finner inga ord. Tårarna flödar! Ni fixar detta! 🙏🏻❤️❤️❤️

Anonym

Lilla vän 💕 Håller tummarna hårt för er

Anonym

Gråter med er. Finner inga ord. All styrka till er! Varmaste kramar ❤

Anonym

💞

Anonym

💞

Anonym

🙏🙏❤❤❤❤

Amanda CL

Jag blir så ledsen för er skull!!! Jag hoppas verkligen att transplantationen går bra OCH att Nomie inte har samma sjukdom, att det är falskt alarm med henne!

Tänker på er!!! ❤️❤️❤️

Anonym

❤❤❤ kämpa

Anonym

💕💕 All styrka och kärlek till er! Kämpa kämpa!

Anonym

Tänker så mycket på er!!! 💕 Ni är världens bästa föräldrar!!! ✨

Anonym

All kärlek och styrka till er! Håller tummarna!

Hanna Karlsson

Kramar till er! ❤❤

Anonym

Känner er inte, men jag kommer från Nässjö ursprungligen och har följt din Instagram ett tag, samt läser din blogg. Ville bara lämna ett avtryck här, och skriva hur otroligt starka ni är! ❤ Jag har själv två barn, kan inte ens föreställa mig hur jag skulle reagera i samma situation. All styrka till er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress