Nu har hela dagen passerat och vi har lagt upp ett slags schema över hur dessa dagar ska gå ihop sig.
Eftersom vi inte får träffa Minelle tidigare än klockan 9:30 på morgonen så har vi sagt att den tiden är till för att handla mat, träna, duscha, tvätta, städa och äta frukost (och amma för min del) sen ska vi ju givetvis befinna oss hos Minelle.
De första timmarna fram till klockan 11 ska jag vara inne i buren sen tar Marcus över och jag går hem för att amma och väl hemma hjälper jag mamma (som passar Nomie om dagarna) med maten. När maten är i magen traskar jag tillbaka till Minelle med en portion mat från lunchen som hon ska äta till kvällsmat, lunchen får hon på sjukhuset.
När jag är tillbaka byts vi av igen och Marcus går hem till Nomie och mamma och äter lunch sen kommer han tillbaka när han är klar. Nu är klockan omkring 14:00 och vi spenderar tiden tillsammans på sjukhuset fram till klockan 18:00 sen går jag hem för kvällen eftersom Nomie också behöver sin tid med oss medan Marcus stannar för nattningen. 
Såhär kommer vi förmodligen göra så länge det går. Skulle Minelle bli väldigt dålig så kommer jag troligen att sluta amma så jag kan befinna mig hos Minelle större delar av dagen utan att stressa över min mjölkproduktion och för att slippa allt spring mellan husen. Det är nog ändå för allas bästa om det skulle bli sämre med henne, annars tänker jag stå ut så länge det går!
 
 
 
Vi fick schema över dessa två veckor som jag ska försöka förklara för er. 
 
Jag förstår om ni inte förstår så mycket av den här tabellen men om ni ser under det svarta tjocka sträcket står det siffror från -14 till +5, idag är alltså dag -14, dagen vi börjar ge antikroppar för att slå ut B-celler, imorgon dag -13 ska vi ge mot T-celler.
Om ni ser de två ditmålade sträcken på den svarta linjen efter dag-13, de står för eventuell paus i behandlingen beroende på om hon får en allergisk reaktion eller hög feber av antikropparna, då kommer man isåfall rycka in med kortison och antibiotika. Får hon ingen feber fortsätter man med behandlingen fram till dag -10 då ser ni ytterligare två streck på den svarta linjen, de står för två dagars vila i processen nedbrytning av imunförsvaret. Dag -7 sätter det igång med cellgifter. Tre olika sorters cellgifter ska in på en vecka fram till dag -3 då ännu en två dagars vila tillkommer.
Dag 0, dagen de tar Marcus stamceller och för in hos Minelle är sedan kommen därefter kommer väntan!
Ni ser att det står två pilar som pekar ner på dag +3 och +4 de dagarna ska man ännu en gång ge henne antikroppar men denna gången för att slå ut T-cellerna som direkt kommer från Marcus stamceller, detta för att hon ska kunna bilda egna T-celler framöver. 
Efter allt detta kommer den långa väntan och det är här vårt tålamod kommer testas till Max. Dagen hon bildat eget immunförsvar och hamnat på ett värde på 1000 kommer vi bli utskrivna från den strikta isoleringen och bli nedflyttade en våning.
 
Nu hoppas vi bara att dessa veckor passerar fort och smärtfritt! 
Be gärna en bön för vår flicka innan ni lägger er, även ni som inte tror,  en extra bön kan aldrig skada🙏🏼❤️
 
Glöm inte hjärtklicka ❤️
Anonym

🙏🏻

Anonym

Vi ber 🙏

Anonym

🙏❤️

Anonym

🙏🏼❤🙏🏼

❤️🙏🏼❤️Lilla Minelle tänker på dej❤️

❤️🙏🏼❤️Lilla Minelle❤️❤️

Anonym

❤️🙏🏻

Anonym

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Hoxha

Fäller en tår när jag läser detta.. ber för Minelle och er!
Ni är inte ensamma även om det kanske känns så.. massa kramar från rebbe Gramos o Dylan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress