Jag har ställt mig frågan tusen gånger, om inte fler, varför just mitt barn blev sjuk?!  Men jag har varken fått svar på det eller kunnat lista ut det. Hade det inte varit vi hade det säkert drabbat någon annan, livet kan ta så hastiga vändningar och det händer när man minst anar det.
 
Just nu hoppas vi och ber varjedag för en hastig vändning åt rätt håll, åt det bättre hållet!
Jag skulle ordagrant göra vad som helst för att få en frisk tjej tillbaka! Det är så mycket hon har missat att göra och som vi har missat att göra med henne under hennes korta men dramatiska uppväxt. Det skär så i mitt hjärta att tänka att vi inte ens har kunnat gå och bada med henne på badhus eller kunnat lämna henne på dagis eller vara med många barn på samma gång eller leka med barn överhuvud taget! 
Det är så hjärtskärande att hon gått miste om så mycket i sina snart två första år i livet, inte ens på hennes födelsedag fick hon vara frisk.. och i år kommer vi kanske få fira födelsedagen på sjukhus. 
Extremt deppig är jag, mmm, men det är så självklara saker som man tar för givet i livet och som man tror att man ska få uppleva med sina barn som tar mest på mig.
Tänk att vi inte ens har kunnat gå till en lekpark om det varit för många barn där, vi har bara gått förbi när Minelle pekar med hela armen att hon vill dit och gunga och leka med barnen.
 
 
 
 
Men jag vägrar tro något annat än att den dagen SKA komma då hon får leka med hur många hon vill i framtiden, hennes liv ska jag fylla med händelser, små som stora! Jag ska se till att hon ska leva varjedag som om det vore hennes sista och göra det hon älskar varjedag!
Det kommer vara meningen med mitt liv framöver!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Ellinor

Hoppas verkligen hon får bli bra och uppleva allt du skriver om - det är hennes tur!❤️👶🏼 Följer sedan nyligen er gripande vardag och väntar på att få läsa/ att du ska få skriva att det går bra och att allt kommer lösa sig!🙏🏻 Styrkekram

Carro

Vi känner inte varandra men följt din blogg och ber att allt ska gå bra för er. För ett litet tag sen fick jag reda på att min dotter Nova (som var hos sin farmor) lekt med din dotter ett kort ögonblick i lekplatsen uppe på kråkbärsstigen i Nässjö. Vi håller våra tummar och skickar en stor kram från oss.

Sosso

Hoppas verkligen att ni en vacker dag får göra allt ditt hjärta önskar. Att er fina dotter får leva ett friskt liv utan denna hemska sjukdom
*stryke kram*

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress