Att bara vara i vetskapen om att det är så extremt många som följer med på vår resa, stöttar och kämpar med oss genom det här är så mäktig känsla!! 
Vi är så (förlåt) men jävla tacksamma för det lilla i livet, att det är så många som ber för oss och önskar lycka till i framtiden.
En tanke, en bön och som en fin gammal vän sa: kärlek skapar under!
 
Vi kom på idéen att göra en bildvägg med alla Minelle känner, små som stora, dels för att inte glömma deras ansikten och för att ha något att titta på i glasburen. Det kan vara en sak vi gör om dagarna när vi räknar upp allas namn och pekar på deras ansikten.
 
 
Igår kom min mamma och syster hit på besök med bland annat två kuvert med bilder! Bilderna i ett av kuverten har redan tejpats upp på väggen då jag inte hade tid att hänga upp resterande och jag vet att fler bilder är påväg! Vi har alltså önskat att nära och kära ska skicka ner bilder på dem antingen med post eller med någon som kommer hit på besök. De hade även med sig paket från våra fina vänner!
Det var som om att de hade läst mina tankar!
De hade fyllt en neccesär med bodylotion, nagellack, ansiktsmasker, ja ni ser ju på bilden.
 
Jag lovar er att jag har gått runt och tänkt på att jag önskar att jag hade haft med mig bodylotion och nagellack så jag åtminstone kunde känna mig själv lite fräsch eftersom jag inte får bära smink eller parfym. Som ni vet får jag inte använda nagellack på fingrarna men tårna har ingen sagt något om! Och i paketet låg allt jag önskade, de känner mig!
Marcus fick en tidning, en bok och lyckligast av allt blev han av lössnuset, haha! Killarna känner honom!
Självklart hade de inte glömt bort flickorna, även de fick paket i form av leksaker! De gör ALLT för att göra vår vistelse här lite bättre, underbara människor!
 
Jag vet att många känner att de vill göra något för oss och vill kunna hjälpa oss på något sätt, men som sagt en hälsning, en tanke, en bön är ALLT vi önskar!
 
Glöm inte hjärtklicka!💗
 
Nathalie

Känner er inte, har ingen aning om vilka ni är i verkligheten. Har bara snubblat in på din blogg av en slump i vintras då vi fick en dotter född med en sjukdom. Sedan har jag blivit kvar , och jag ägnar er en tanke varje dag. Och berättar om er för alla jag känner. Det gör ont i mig att tänka på vad ni går igenom. Samtidigt som jag beundrar er! Jag ber för att allt ska gå den väg ni önskar och att ni sedan ska få den framtiden ni förtjänar <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress