Natten som passerat har bestått av hög feber vid två tillfällen likaså förmiddagen har passerat med feber omkring 39 grader därför väntar vi med att ge nästa dos med antikroppar. Denna gången ska det dessutom ges den dubbla dosen från igår, så fick hon feber av halvdosen lär hon få högre feber av denna dosen, men de hoppas vi såklart inte!
Lågt blodvärde hade hon också haft imorse när blodproverna togs, så när jag kom på morgonen var hon också uppkopplad till bloddropp. Men trots allt detta är hon lekfull och ganska glad men som sagt tröttare än vanligt.
 
 
Nu har Marcus och jag skiftat för att jag ska iväg hem och amma och laga mat. Minelle somnade precis med en temperatur på 38,6 en halvtimme till så borde temperaturen sjunkit och har den inte gjort de så kommer de fortsätta med febernedsättande till hon svarar på den. Vi får helt enkelt se hur denna dagen fortlöper! Men ni vet att jag uppdaterar så fort något nytt skett.
Detta var iallafall en liten uppdatering på läget just nu!
 
Följ gärna mig på instagram ni som inte gör det, där får ni se små videos på instastories varjedag från sjukhuset också!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress