Det är nu det börjar!
 
Alla förberedelser är klara, på måndag sätter vi igång.
Vi har nu övat på att vara under isolering och Minelle har vant sig vid att sova ensam i ett litet rum med främmat folk som passar henne om nätterna.
 
Mötet igår med tolk gick bra, men som ni såklart förstår är det alltid lika jobbigt och tufft att höra att det finns väldigt många risker med en transplantation. Och när man då skriver under vårt godkännande om att den väldigt snart ska genomföras skär det i hjärtat! Tänk om vi just skrivit på pappren och med det skickar henne till himlen?! Men NEJ jag får ju inte tänka så!!! Detta är hennes enda chans till ett friskt liv, hon kanske blir helt frisk efter det här!
Himlans många komplikationer kan ske längs vägens gång men det är värt att fajtas för och som jag ständigt blir påminnd om är Minelle så jädrans stark!! Hon kommer inte ge upp på livet så lätt, inte efter ett års kämpande!
 
Hursomhelst så kommer de börja sätta in antikroppar redan på måndag i följd av behandling med cellgifter, detta är alltså förbehandlingen. Man ska bryta ner hennes immunförsvar/immunsystem som nu ligger på 4000 till 3,7 (nästan noll alltså, så hon kommer vara extremt infektionskänslig, ha feber svängar, ha aptitförlust, vara orkeslös, tappa hår osv). 
Under dagar som sträcker sig på ungefär en tidsperiod på 14 dagar kommer det vara hög risk för infektioner, bakterier, virus (denna tid är extremt känslig, här kan det gå riktigt illa om hon får något slags virus).
 
 
 
Den 7-8 augusti kommer Marcus sövas och det är dags för att ta hans stamceller. De ska samma dag som de plockas ut ges till Minelle, då kommer vändpunkten. Hon kommer såklart fortfarande må dåligt men det är från och med den dagen vi kommer vänta på "tecken" att hans  stamceller fäst sig och börjar växa (alltså bilda nya vita blodkroppar).
 
Glöm inte hjärtklicka💕
Anonym

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Anonym

håller alla mina tummar och ber en bön för att allt ska gå bra! 🙏🏻 Ni är så starka allihop! 💜 Klart ni ska åka hem med en pigg och frisk tjej!

Anonym

Önskar er all styrka och lycka!! Tankarna finns hos er, fast vi inte känner varandra.
Nu fixar ni det här! Minelle är helt otrolig och ni likaså. Kriga på! Ni kommer gå segrande ur det här! 💪🏼❤🙏🏻

Emma Ask Tindberg

Hej!
Vad sorgligt att läsa, men samtidigt så fint. Vilken stark kvinna du Är ☆ Vad är det för sjukdom er tös har?

Svar: Åh, tack snälla! ❤️
Hon har en imunsjukdom, en ovanlig sådan med höga ferritin värden som aldrig skådats tidigare. Sjukdomen är kallad HLH.
Aysu Frohm

Hanna

Håller alla tummar och tår för att transplantationen går bra!

Malin Magnusdotter

Håller alla tummar och tår för att allt ska gå bra. ❤❤ Styrkekramar❤❤

Anonym

Stort lycka till, håller tummar o tår för er! Barn är så mycket starkare än man kan förstå, mycket starkare än vi vuxna. Vet precis hur det känns att skiriva på sådana där livsavgörande papper, man hoppas på det bästa o fruktar det värsta! Har suttit i en liknande situation tidigare. Ni är starka o modiga, o glöm inte att man får va både ledsen o orolig <3

Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Håller tummarna för att allt ska gå bra

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress