Ny dag, nya tag!
Efter ett tidigt samtal in till avdelningen fick vi veta att Minelle haft en väldigt bra natt! Hon har sovit genom hela natten och enbart vaknat vid ett tillfälle då hon vaknade för stt dricka vatten och då passade de på att byta blöjan i samma veva. Sedan, hör och häpna, somnade hon om! 
Antagligen för att hon var helt utmattad från natten-och dagen innan, men hon sov iallafall igenom natten och det är det viktigaste!
Det var såååå skönt att få höra det första på morgonen när man oroat sig hela natten för hur illa det kommer att gå även denna natt efter gårdagens dramatik.
Åh va stolt man blir och alldeles lycklig när det går såhär bra!
PUST!
 
Hur som helst, efter att Marcus hade tagit sig an morgonpasset så byttes vi av lagom till lunch och jag möttes av en jätteutvilad, glad tjej som stod och dansade i sängen och hade ett leende ända upp till öronen när hon fick syn på mig! Alltså, OM mitt hjärta smälte?!
När jag kämpade för att få ett ynka litet leende hela dagen igår och promenerade hem gråtandes så öser hon bara på med leenden idag och det värmer så mycket!
Jag blir så glad i hela kroppen!
 
Jag har tagit några bilder på hur litet rummet/glasburen är.  Det må vara extremt dåliga bilder men då får ni iallafall ett litet hum om hur allt ser ut här på våning 7.
 
Men nu ska jag passa på att dricka upp mitt kaffe medan bönan ligger ock sover!
 
Önskar en fantastisk dag!
 
Glöm inte hjärtklicka❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress