Skulle någon kommit fram till mig för tre år sedan och förutspått mitt liv och sagt:
Hörru Aysu!
Om tre år kommer du ha fått en fantastiskt söt liten dotter som kommer få en väldigt ovanlig imunsjukdom som är så pass allvarlig att den vid två tillfällen kommer vara nära på att ta henne ifrån er. Det kommer tas ett beslut om en stamcellstransplantation som kommer ske i Tyskland, Ulm där ni kommer bo i minst sex månader. Under denna tidsperioden kommer du ha fått ännu en dotter som är totalt beroende av din närhet då du kommer amma henne.   Din pappa får canser och din mamma kommer få en hjärtinfarkt.
 
Jag hade aldrig för en sekund trott på vad personen hade sagt! Skulle mitt liv bara förändras så över en natt?!
Aldrig!
Så naiv jag var, jag ständigt blundade för hur grymt livet är för en del trots att man skänkte en slant hit och dit för de som har det värre än en själv, välgörenhet ni vet! Men aldrig satte jag in mig själv i deras situation mer än att jag tyckte synd om dem och tyckte jag gjort mitt när jag gav en slant.
Ush för mitt gamla jag alltså!
Efter allt jag/vi har gått igenom har min livssyn förändrats helt! Jag kommer inte skänka pengar till folk längre, jag ska skänka något dyrbarare, min tid! Jag ska visa att jag finns, att jag bryr mig, att jag förstår vad personen i fråga går igenom! 
Det är absolut inget fel att skänka pengar, missförstå mig rätt! Men i ett sånt här läge där allt handlar om liv och död är inget mer värt än någons tanke, närvaro och förståelse. Till alla er som genuit funnits för oss utan att själva varit med om något tufft, wow, vilka grymma personer ni är!! Jag tycker det är så tråkigt att jag skulle behöva gå igenom detta för att fatta vad livet faktiskt innebär. Livet är så oerhört mycket mer för mig nu än vad det var för mig för tre år sedan. Jag har växt som person och jag kan inte längta mer till att få börja om på nytt, se på livet med nya ögon och starta vårt nya liv tillsammans efter denna resa.
Jag längtar efter att få leva igen!
 
Glöm inte gilla mina inlägg ❤️
Åsa

❤️❤️❤️

Sanna

Tiden med våran sons resa gjorde att både jag och pappan växte.
Man bryr sig inte längre om de små irritatiinerna i livet. Man njuter och är mer tacksam över saker istället.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress