En liten uppdatering!
 
Minelle är fortsatt på bättringsväg, extremt trött och hon har haft en väldigt låg puls i natt (mellan 60-80 slag/min) samt högt blodtryck. Det ska tydligen inte vara något att oroa sig över då det är vanligt att pulsen sjunker efter så pass mycket medicin hon fått, all kortison hon fått kan också påverka puls och tryck. Nu sover hon stora delar av dagen, torr och sprucken runt mun och ögonlocken men utslagen börjar ge med sig.
 
Mina föräldrar har bilat ner till vår räddning. Dagen vi upptäckte utslag på Nomie orkade jag inte vara själv mer och bara deras närvaro gör mig starkare och tryggare. Angående Nomies utslag så är de nu helt borta, TACK GODE GUD! 
Jag hoppas innerligt och ber varje dag för att de INTE ska komma igen!!
 
Hursomhelst så spenderar Marcus nätterna med Minelle på sjukhuset och jag med Nomie och mina föräldrar i lägenheten. På dagarna nu har Marcus försökt vila i lägenheten medan mamma och jag är med barnen på rummet.
 
Idag kommer läkarna förbi för ytterligare ett möte, spännande att höra vad de säger här, för ännu har vi bara hört från Sveriges håll att vi ska genomföra transplantationen här.
Saknar min pigga tjej.
 
 
Glöm inte hjärtklicka💗
Anonym

Alltså ni är helt otroliga, kämpar på, även om ni inte alltid känner er starka så är ni det❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress