Snart sätter allt igång!
måndag den 17/7 kommer Minelle att flyttas upp en våning, till våningen där hela transplantationen kommer äga rum. Hon kommer alltså från den dagen börja sova ensam om nätterna, vi är nämnligen inte tillåtna att befinna oss i samma rum om nätterna. Anledningen till att hon kommer flytta in där redan nu är för att de vill vänja henne vid sköterskorna under natten. Minelle har i vana att runt 01:00 tiden komma över till oss och sova bredvid oss resterande tiden av natten och det måste vi vänja bort då hon inte får vara hud mot hud med någon i ett visst antal veckor.
fredag den 21/7 kommer vi har ett möte med överläkarna samt ha en tolk med oss utifall att något missuppfattas eller inte förstås.
Tisdagen veckan efter den 25/7 kommer troligtvis den första behandlingen med antikroppar sätta igång och strax där efter börjar behandlingen med cellgifter.
 
När datumet för "uttag av stamceller" sker på Marcus har vi inget datum på ännu. Det han gjorde sist han var iväg var att kontrollera hans hälsostatus, lämnade en massa blodprover och blev iprincip förhörd om vad han varit med om i livet sjukdomsmässigt. Så det datumet är väl egentligen det enda vi väntar på nu också att få reda på.
 
I övrigt mår vi bra, allt börjar bli mer och mer verkligt då tiden börjar närma sig allvaret i det hela. Spekulationer angående vilken otur vi måste haft då denna sjukdomen (enligt vår beräkning) endast drabbar en på miljonen, snurrar runt i huvudet.
Kan det liksom bli värre än vad det är?
Såklart det kan bli betydligt mycket värre, men när vi redan haft oturen att gå igenom allt vi gör kan vi då ha så pass mycket otur att det fortsätter i den riktningen och blir värre än vad det redan är?!
Jag hoppas verkligen inte det, från botten av mitt hjärta!
 
Det är ganska underligt och nästan läskigt att denna dök upp i Marcus lyckokaka han fick med sig igår när han beställde hem mat.
Vad tror ni? Den är nog menad till Minelle!
Nu ska vi kämpa ända in i mål!
Vi ska klara det här, tillsammans
#KÄMPAMINELLE
 
Glöm inte hjärtklicka💗
Anonym

Hoppas allt går bra🙏Lycka till lila ❤️

Anonym

Tänker på er. KRAM

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress