16 juni 2017

Dag 4

Tyskland

God förmiddag på er!
Här skiner solen och värmen är extrem!
I natt både åskade det och regnade det så väldigt fuktigt är det i luften här idag!
 
Det fattas oss massa saker, saker som vi märker här inne på sjukhuset att vi kommer behöva. Det kommer tex vara smidigare att ha bodys på Minelle istället för tvådelade kläder, då alla slangar och liknande håller sig nära huden. Ett babygym till Nomie är nästan ett måste, stackars barn får bara ligga i en säng och stirra rätt upp i taket..
Vi behöver själva lite lättare kläder som t-shirts då det var betydligt varmare här än vad vi trodde, så idag tänkte vi ta oss ner till stan på shoppingtur (om vi inte blir isolerade nu förstås).
 
Varför isolerade undrar ni då!
Jo, såhär är det.
Sista dagen innan vi reste från Sverige ville vi säga hejdå till nära och kära, vi ville att Minelle skulle få leka med sina favortitkompisar en sista gång innan vi åker och igår fick vi reda på att en av pojkarna hon lekte med hade fått vattenkoppor. Om det är så att Minelle är smittad kommer det antagligen bli väldigt jobbigt då hon akut måste behandlas mot vatten koppor, de kommer tillochmed behandla nu förbehandla henne med immuglobin (kan ej stavning). Vattenkoppor har en tendens att visa sig inom tre veckor efter att man blivit smittad och så länge vill man inte vänta. 
Inget annat nytt i medicinväg mer än att vi kommer minska succesivt på kinereten och ge henne immuglobin mot vattenkopporna.
 
Vi själva mår fortsatt bättre för varje dag som går, tur vi har Nomie med oss, vårt lilla lyckofrö! För mig hade det blivit väldigt ensamt borta i lägenheten och ensamt är det redan utan familjen i närheten.
Saknaden är stor!
 
Glöm inte hjärtklicka fina ni💗
Amanda CL

Jag tänker på er alla fyra och hoppas allt kommer gå super!
Söta foton också :)

Anonym

Tänker på er hela tiden Aysu, och vad ni får gå igenom. När du söker lägenhet, är du och nomie i en annan lägenhet? Marcus är med minelle? Styrkekramar!! //Robert i Uppsala

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress