17 juni 2017

Dag 5

Tyskland

Det står helt still här i Tyskland med utredning och annat över helgen. Det enda som vi fått reda på de är att det är sista dagen hon får antibiotika via dropp. Vi vet att hon har lite lågt HB (blodvärde) men det gör de inget åt just nu eftersom det inte är för lågt, däremot väntar man med att ta blodprover idag till imorgon eller måndag.
 
Idag har dagen gått lika snabbt som alla andra dagar har gjort, även om det inte är jättekul att vara här går tiden ändå väldigt snabbt. Vi har fullt upp med Minelle och Nomie! 
Det är ganska litet rum vi bor på, kanske 10-15 kvm och det är inte mycket yta att leka på för Minelle så det krävs en del från oss att hålla henne sysselsatt under dagen.
 
Eftersom hon är fortsatt feberfri får vi ta oss ut en sväng varjedag, idag var vi ute i 2 timmar i det fina vädret. Minelle fick leka av sig lite på lekplatsen utanför rummet tills att vi bestämde oss för att leta upp floden Donau. Dessvärre kom vi aldrig fram då googlemaps visade oss fel väg flera gånger och vi i värmen gav upp och promenerade tillbaka. Men nu vet vi vägen och hoppas kunna gå ut imorgon igen och denna gången hitta fram.
 
Mer än såhär har jag inte att komma med idag!
Jo förresten!
Vi hittade ett Ikea i närheten som firar midsommarafton, kanske om inte transplantationen sätter igång så blir det kanske lite firande trots allt!
 
 
🌸 T R E V L I G  H E L G 🌸
 
Glöm inte gilla mina inlägg ☀️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress