19 juni 2017

Dag 7

Tyskland

 
Hej på er!
 
Som ni kanske märkt har ingen stamcellstransplantation satt igång ännu, ärligt talat vet jag inte varför vi var tvungna att åka hit så förhastat när de inte ens bestämt sig för om de ska använda navelsträngsdonatorn eller inte. Vi tycker det borde varit ett beslut de hade kunnat gjort innan vi åkte hit, blodprover och liknande hade man kunnat ta i sverige och skicka provsvaren till Tyskland  kan vi tycka. Dels hade det varit bekvämare för oss att vara hemma och ladda batterier inför allt som komma skall och  inte att förglömma hade det kanske blivit något billigare för vår svenska stat.
 
Dagarna går ut på att vänta, på vad vet vi egentligen inte, antar att vi väntar på att de ska hitta en ny donator. Vi vet att de forskar vidare i våra DNA men det är allt.
Dagliga prover inför transplantationen har däremot börjat, de har tagit avföringsprov, öron, näsa, svalj-prov samt urinprov, ultraljud över hjärtat och EKG är också gjort. Dessa undersökningar är för att se i vilket läge kroppen befinner sig i innan allt sätter igång. 
 
Så vad gör vi om dagarna?!
Ja, eftersom Minelle mår ungefär som hon gjorde innan vi åkte från Sverige så får vi lov att vistas utomhus. Vi utforskar staden, igår promenerade vi ner till Donau och idag var vi nere på stan på en liten shoppingtur där vi stötte på världens högsta kyrktorn! 
Det är extremt varmt här i Ulm, hade vi vetat att vi kunde röra oss såhär fritt så hade jag för det första haft med mig Minelles sittdel till vagnen sen hade vi nog tittat upp lite innan vad som fanns att göra här i Ulm. Vi tar oss fram promenerande i värmen, långa branta backar överallt, så efter 2-3 timmar utomhus är man helt färdig. Efter den dagliga promenaden är vi egentligen bara inne på Minelles rum. Vi spelar spel, leker, målar, tvättar alla leksaker som hamnat på golvet, byter blöjor och äter. Vi försöker göra det bästa av situationen och försöker ha kul och leva normalt så gott det går.
 
 
Ha en fortsatt fin dag!
Har hört att vädret också är fint hemma i Sverige, njut☀️
Glöm inte hjärtklicka💗
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress