2 juni 2017

Förberedelser

Allmänt

Dagen har varit sååå lång!
Vi vaknade trötta och kom hem från Göteborg lika trötta, men dessvärre utan någon ny information. Vi fick det väl egentligen bara svart på vitt att det blir transplantation i Ulm, Tyskland.
Vi fick också veta att de kanske tänker lite annorlunda där borta och tänker att de kanske använder sig av våra stamceller istället för donatorns stamceller, detta för att de antagligen hade mer erfarenhet med föräldrarstamceller än navelsträngs-stamceller (om jag förstod det rätt). Men inget bestämt, de vill väl träffa henne först.
 
CVK:n opereras in i Tyskland och vi kommer vara kvar i Tyskland hela isoleringsperioden. Det blir väldigt mycket att tänka på nu, dels packning, boende för mig och Nomie, mat, kostnader osv osv. Vi kom också på att tjejerna behöver pass för att åka dit, så vi stannade till på vägen hem i Borås och gick till polishuset för att fixa det så fort som möjligt. Vi bad snällt om de kan påskynda våra pass eftersom vi troligtvis redan nästa vecka ska flyga. 
Det var en liten uppdatering över läget, mer information får vi nu i dagarna bara och ni vet att jag skriver här så fort jag vet något mer.
Men nu ska vi hoppa säng hela familjen tillsammans!
Stora tjejen har sovit stora delar av dagen så hon är fortfarande vaken men trött, så vi hoppas lite på sovmorgon imorgon!
 
God Natt🌙
Glöm inte gilla mina inlägg om ni gör det💗
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress