🇸🇪Trevlig Nationaldag!🇸🇪
 
Inga besked än har jag att komma med idag dessvärre, men våra väskor är nästan färdig packade och passen har vi redan fått och hämtat ut så vi är redo för färden mot Tyskland. Vi hänger mest på hemmaplan med fullt hus med nära och kära som vill önska oss lycka till. De har kommit med massa fina presenter såsom spel, pussel, bäcker, choklad, målarbäcker osv Så nu är väskorna så fulla att knappt ett par strumpor till får plats. Men helt otroligt vad fina människor vi är omringade av, med er kommer vi komma långt i livet och leva lyckligt!
 
Minelle mår fortsatt bra, hon leker och springer omkring massvis och vi vill verkligen att hon ska göra det också innan allt sätter igång. Eftersom vi ständigt är i andras sällskap hinner vi inte tänka så mycket på vad som komma skall, det är väl lite det vi strävar efter också, att ha folk runt omkring så vi inte hinner tänka. Det är bättre vi tar en dag i taget och lever och njuter av nu:et istället. 
 
 
Jag vill också innan jag avslutar detta inlägget tacka alla er som varit inne och röstat på mig till att bli ÅRETS BABYBLOGG. För er som inte har röstat snälla gör det, det är super enkelt och tar cirka 1 minut av ditt liv Och du hade gjort mig så himlans glad!
 
Rulla ner till mitt tidigare inlägg där står precis vad du ska göra för att rösta, tusen tack på förhand🙏
 
Ha nu en fantastisk Nationaldag🇸🇪
 
Glöm inte hjärtklicka💗
 
Jenna Cederbom

Men vilken fin blogg ☺️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress