Det är mycket bilder på jordgubbstårtor, umgänge, grillkvällar, planering till midsommar och annat som påminner en om vad man missar på hemmaplan under denna tiden på året. Detta är andra året i rad som vi spenderar hela sommaren på sjukhus, andra midsommaren i rad vi spenderar borta från våra nära och kära. Förra året lämnade våra vänner från Skövde och min familj oss inte ensamma, men i år blir det mycket svårare att träffa någon. Vi kommer nog inte ens fira midsommar överhuvud taget i år, vi får njuta av instagramflödet helt enkelt.
 
Jag har varit ganska öppen och ärlig från bloggandets början och jag vill fortsätta med det, så jag tänkte bara berätta för er hur det känns när man ligger på sjukhus såhär länge.
Jag är för det första här för mitt barn skull och jag skulle göra detta tusen gånger om oavsätt hur det går, men man kan inte hjälpa hur känslorna tar över ibland.
 
 
(Minelle förra året)
Internet, instagram, Snapchat och bloggen har varit lite av min räddning i allt det här, men också det som får en att längta tillbaka till sitt liv. Man tycker faktiskt synd om sig själv i vågor även om det inte är synd om mig, det är synd om mitt barn som får gå igenom allt det här. Men förstå vad jag menar, man längtar efter att vara med ens vänner på midsommar och tankarna går lätt till gamla dagar och till vad alla i vår omkrets gör just nu, har de kul utan oss, vad mumsar dom i sig och så vidare..
Inte så att jag inte unnar någon att ha kul utan oss eller att jag inte unnar någon att äta gott ochsåvidare, såklart jag gör, men det blir en slags självömkan. Jag tror man känner sig så ensam så man vill bli tänkt på och man vill bli saknad i ett sånt här läge.
Förra året började jag gråta glädjetårar för att de som kom och besökte oss på midsommar, de offrade sin dag för att spendera den med oss på sjukhus för att göra våran dag bättre. Jag ska säga er att den dagen kommer jag aldrig någonsin glömma i hela mitt liv((!!))
 
Glöm inte att hjärtklicka💗
Fru Blomma

Jag tycker det är helt OK och helt naturligt att inte vilja vara på sjukhuset med sitt sjuka barn. Att önska att barnet är friskt och att få vara med vänner och familj är ju det som ger glädje. Jag hoppas allt ordnar sig för er. God bless.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress