3 juni 2017

Packning

Allmänt

Planeringen för packning har börjat, men det är svårt att planera in allt man ska ha med sig när man inte vet hur man ska färdas eller hur länge vi blir kvar. Vi vet inte hur mycket i vikt vi får ha med oss och vi kommer behöva ha med oss en vagn, eventuellt en babysitter till Nomie också.. gaaah..!! Hur mycket som helst bara till lilla Nomie ska med.
Minelle behöver inte lika mycket, det viktiga är att vi har med kläder dit och kläder som hon kan ha på sig på resan hem, annars kommer hon använda sjukhusets kläder (Tror vi)
 
Hygien artiklar
Kineret och övriga mediciner
Kläder och Blöjor till Nomie
Nappar till båda flickorna
Dator
Padda
Laddare
Böcker
Leksaker
Kläder till oss
Inomhustofflor och skor
Eventuellt ersättning och nappflaskor om jag blir för emotionell och min amning blir påverkad
osv..
Listan är lång och den kräver planering då vi inte kommer kunna ringa någon om hjälp. Imorgon kommer vi såsom idag ha besök hela dagen men annars kommer jag ägna min tid åt att börja packa, kanske kommer jag på något längs vägen som jag missat.
Är det möjligtvis så att någon av er som läser min blogg har gjort/varit med om något liknande och vill tipsa om något vi bör ha med oss, tar jag mer än gärna emot tips!
 
Vi har inte fått jätte mycket information idag, eller ja vi fick en hemsida skickad till oss där det finns en blankett på 28 sidor på tyska som vi ska försöka ta oss igenom med Google translate.
Åter igen om någon av er som läser och möjligtvis är duktig på tyska och har tid att hjälpa oss med översättning tar vi gladerligen emot hjälpen!
 
Men det har redan hunnit bli kväll och det är snart dags att lägga Minelle för natten och oss själva strax därefter. Imorgon ska vi ha telefonkontakt med Minelles läkare i Jönköping, kanske får vi veta något mer, I'll let you know!
 
Trevlig kväll!
 
Missa inte att hjärtklicka💗
Johanna T

Tänker på er och sänder all kraft jag har till er alla och speciellt till Minelle❤️❤️❤️
Kram kram från oss

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress