9 juni 2017

Resan till Ulm

Allmänt

Denna helgen ska vi ägna åt familj och vänner, även åt packning och städning. Vi vill absolut inte känna att vi glömt ta med oss något som vi inte kan få tag på i Tyskland, men det mesta finns ju även där!
 
Efter samtalet med sköterskan i Göteborg idag fick vi veta att det kunde vara bra att ta med sig ytterligare kläder åt Minelle. Något jag inte visste om fick jag veta idag och de är att de (i Sverige) efter någon vecka redan släpper lite på tyglarna med isoleringen och låter henne få komma ut och åka i vagn (såklart om hon återhämtar sig som hon ska). Vi vet inte till hundra hur reglerna är i Tyskland men för att vara på den säkra sidan tyckte hon vi kunde packa med lite extra kläder.  Vi kommer också packa med några favorit leksaker hon har så hon känner sig lite som hemma även där.
 
Vi kommer som sagt flyga på tisdag nästa vecka, 2017-06-13. En taxi kommer tidigt på morgonen och hämtar upp oss alla med packning och kör hela vägen till Jönköpings flygplats. Byte av flyg i Frankfurt som senare tar oss hela vägen till Stuttgart, därifrån antar jag vi blir hämtade av sjukhustaxi eller liknande (det måste vi ta reda på).
Jag fick precis mejl just när jag skev detta och det verkar som om vi ska ta tåget från flygplatsen till Ulm och sen från stationen till sjukhuset med taxi då antar jag. Ush det blir många byten med två barn och stor packning, men vi får väl försöka lösa det på bästa sätt.
 
Det ska finnas en "våning" (som de kallar det) där vi kommer bo de första dagarna innan allt sätter igång, vi tror att det ska vara likt ett hotellrum med ett kök som delas med andra föräldrar som är inlagda. Mer än såhär vet vi faktiskt inte, mycket spekulationer hur allt kommer att gå till men jag känner inte att det är lönt att dela med mig av det, utan vi tar det när vi har lite mer kött på benen och vet säkert hur allt kommer att gå till.
 
Men nu lägger vi all planering åt sidan för ikväll för nu ska jag snart ställa mig och göra iordning fredagsmyset, tacos blir det ikväll!
 
Trevlig helg🌸
 
Glöm inte hjärtklicka💗
 
Tonnie Philipsson

Lycka till 😍😘

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress