Mycket har hänt under dessa dagar då jag inte uppdaterat bloggen på länge.
Vi har genomgått en förlossning, spenderat två nätter på BB med vårat nyaste tillskott och även hunnit komma hem till sin storasyster Minelle och vårt trygga näste.
 
Den 28/3-17 kom vår andra dotter Nomie Emine Frohm till världen. Vi genomgick ett planerat kejsarsnitt som inte kunde bli mer lyckat. Jag kände mig lugn inför förlossningen/operationen, Marcus var det värre med! Haha!
Hos mig befann sig en känsla av lugn och befrielse (komma-skall-känsla) eftersom jag snart skulle bli av med all smärta jag haft i mina fogar under en lång period, vilket snart skulle bytas ut mot ren och skär kärlek till detta nya lilla fröet.
Ganska direkt då jag lade mina ögon på Nomie för största gången fylldes hela kroppen av glädje, kärlek och  framtidstro som kom ut i många glädjetårar. Jag var så lycklig att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka, känslan är verkligen obeskrivlig. Som ni ser på bilden nedan var jag uppkopplad med massa sladdar och slangar till höger och vänster så jag kunde aldrig hålla i henne direkt efteråt, men Marcus sträckte fram henne några gånger så jag fick pussa och dofta henne.
Underbara känsla!
 
Nu är vi som sagt på hemmaplan och jag kämpar för fullt med att få start på amningen men njuter för fulla muggar av livet.
Hoppas ni får njuta av en mysig helg!
 
Glöm inte att gilla mina inlägg💗