..och där lade jag på luren.
 
Nu sitter både Marcus och jag helt tysta i soffan och försöker smälta detta samtal som jag nyss hade med Minelles underbara läkare i Jönköping. Hon hade i sin tur precis haft ett samtal med läkarna i Göteborg och fick beskedet att det nu lutar mot att vi kommer få åka till Tyskland, Ulm, redan nästa vecka..
De vill alltså passa på när Minelle mår såhär bra som hon gör nu och eftersom det är brist på personal nu över sommaren i Sverige så vill man inte chansa.
 
På fredag ska vi till Göteborg och prata och planera inför allt som komma skall, det känns som allt kommer gå väldigt fort nu..
Man kommer nu alltså hoppa över och inte operera in någon "peg/knapp" (sondslang) i magen eftersom man inte kommer hinna vänta på att den ska läka, utan kommer istället använda sig utav en sondslang genom näsan. Däremot blir det nog en cvk inopererad om jag tänker rätt.
 
Allt är väldigt blurrit just nu och vi vet egentligen ingenting mer än på ett ungefär vad och hur de tänker nu. Lite kanske vi kan förbereda oss mentalt nu ,men ja, det gör väl egentligen ingen större skillnad.
 
Glöm inte att hjärtklicka 💗