Klockan 05:24 var klockan när Marcus hämtade in Minelle i natt från sitt rum med en temperatur på 39,6 och utslag över hela kroppen. Denna gången hade vi bestämt att vi ska agera snabbt och inte låta tiden vara vår fiende utan snarare tvärt om. Vi samtalade med avdelningen ganska så snart via telefon efter att vi såg att febern var så hög och bestämde gemensamt att vi skulle vara inne på sjukhuset klockan 08:00.
 
Nu är vi inne på sjukhusets avdelning och det skulle tas
Ferritin
Sänka
Blodvärde
Blododling
och
Blodstatus
 
Men efter två försök med att få blod ur venporten så fick det bli ett stick i fingret (kapilär provtagning) och då går inte att samla tillräckligt med blod till sänkan så det blev en snabbsänka sålänge. 
 
 
Vi har nu satt ett nytt Emla-plåster (bedövnings-plåster) på venporten eftersom vi inväntar narkosen som ska försöka spola igenom porten så det åter kan bli lätt att ta prover ur den samt kunna ge medicin i såklart.
Vad händer sen?
Ingen aning, men våra gissningar på hur de ska gå tillväga är att de antingen kommer ge henne Antibiotika intravenöst eller kortison-dropp eller cellgifter. Vi har tidigare (ni som följt med på resan vet) givit henne cellgifter med gott resultat och vi tror att det kanske kan hjälpa även denna gången men å andra sidan så är hon också förkyld så frågan är om man vågar gå in med cellgifter nu. Om jag får spekulera i det så tror jag mest på att ge henne en antibiotika kur intravenöst om ifall att det är ett virus samt en liten kortison dos. Blir det så, så kommer vi troligen få stanna över i natt för att följa upp hennes värden. Men det återstår att se, nu väntar vi in läkarna och sen kommer väl narkosen närsomhelst! 
 
Ni kan väl njuta av solen och värmen lite extra för oss idag!
Ha en fin dag fina ni!☀️
 
Missa inte att gilla mina inlägg💗
Anonym

NEVER!!NEVER !!LOS HOPE❤️❤️❤️🙏🏻

Anonym

We love you!!! /HOXHAS

Anonym

Hamnade här inne via instagram - all styrka och kärlek till er! Kämpa på!
Kramar från någon som inte känner er alls 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress