22 maj 2017

Mamma! Mamma!

Minelle

Ännu en natt utan sömn för min hjälplösa lilla tjej som ropat MAMMA, MAMMA hela natten. Hon har fått ro i någon enstaka timma här och där men kliandet har bara blivit värre och det verkar dessutom göra ont på henne.
 
Marcus vilade Några timmar på dagen igår för att han skulle orka ta natten med henne om den skulle  bli som igår, vilket det blev. Jag har haft lite sömn att ta igen nu på sista tiden plus att jag har svårt att somna på dagen, ungefär som igår när jag skulle försöka vila mitt på dagen och det slutade med att jag satt bland tre sovandes och bara filosoferade.
Det är himla svårt att sova vidare för mig när jag ständigt vaknar av att hon ropar efter mig, men om jag ska orka finnas för henne till hundra måste jag också ladda mina batterier så den enda lösningen är att skifta. Hur svårt det än är att låta bli att vara där för henne helatiden. Marcus har kämpat så bra inatt tillsammans med henne.
 
 
Stackars min lilla pärla, vad du får gå igenom, kunde jag så hade jag tagit all smärta ifrån dig!
 
 
Nu ska vi strax åka in till avdelningen igen för att påbörja en behandling som vi hoppas ska hjälpa. Eftersom hon aldrig har kliat på detta sättet tidigare är jag lite skeptisk,  men jag håller mina tummar att det har samma bra effekt som tidigare på henne.
Om inte Ferritinet vänt ner idag ska det i första hand ges Etoposid, cytostatika (cellgift) vilket kommer tas en gång denna veckan och eventuellt en till dos nästa vecka. Vi får väl se hur det blir med operationsförberedelserna inför stamcellstransplantationen nu när hon är sjuk. Minelle har en tendens att bli dålig efter sina tidigare nedsövningar så frågan är om man inte ska vänta med det till hon blir frisk.
 
Men nu ska jag upp ur sängen med Nomie för att se hur det går på nerevåningen, ganska tyst nu så de har väl äntligen somnat till..
 
Ha en fin vecka hörrni!☀️
 
Glöm inte att gilla mina inlägg💗
 
Anonym

Alla styrkekramar som finns till er! ❤️❤️❤️❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress