CRP och sänkan har blivit bättre, Ferritinet däremot är förhöjt från 1000 till 3000. Lever värderna var också smått påverkade. Det togs beslut om att ge Etopiside/cytostatika (cellgift) idag samt ett slags kortison som tas oralt för att försöka lindra hennes klåda.
 
Vi har fått höra att det är många kloka huvuden som sätts ihop nu, många diskussioner om framförallt när stamcellstransplantationen ska ske. Eftersom de sett att Minelle fått ännu en makrofagaktivering denna gången också vågar man inte riktigt vänta, men samtidigt kan det vara klokt att vänta. Man vill framförallt ha så bra provsvar som möjligt innan man sätter igång.
Hur som helst så kanske det kommer omprioriteras i Göteborg alltså att Minelle kommer gå före i kön för stamcellstransplantationer och går inte det i Sverige så ska man alltså ta hjälp av andra länder såsom Danmark som det var på tal om när vi var i Göteborg senast.
 
Idag ska vi också hem på permission, mest för att vi sover hela familjen bättre hemma. Skulle det vara så att något skulle hända så är det som vanligt bara för oss att åka in och det är för oss en trygghet att kunna lämna för kvällen.
Missa inte att hjärtklicka💗
Amanda CL

Håller tummarna för er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress