25 maj 2017

Soliga dagar

Allmänt

Nu har Minelle lite bättre provsvar och hon mår dessutom bättre, det har vänt även denna gången med lite cellgift, eller som de säger på sjukhuset -guldmedicin.
 
Det har gått några dagar nu och klådan sitter ännu i men betydligt mindre från vad det har varit tidigare. Hon är fortfarande lite orolig på natten, väldigt knä-sjuk och lite grinigare än vanligt, men så länge hon är bättre än vad hon var för någon ynka dag sedan så är jag mer än villig att bära på henne.
 
Imorgon ska vi åka in till sjukhuset igen för nya provsvar, det har inte kommit några nyheter från Göteborg heller angående när och var stamcellstransplantationen kommer äga rum. Vi väntar tålmodigt på svar. Just nu känner vi nog att det ändå hade varit skönt att få det gjort innan sommaren sätter igång, dels för att den långa väntan kommer vara en pina. Vi känner väl att vi kommer hinna bygga upp så mycket oro kring vad som komma skall så det hade kanske ändå varit bättre om det såklart går och behöver göras tidigare. Det hade också varit så bra tajmat till nästa sommar då isoleringsperioden hinner ta slut Så vi verkligen kan ha en semester på riktigt tillsammans UTAN sjukdomar!
Man kan ju alltid hoppas!
 
 
 
 
Vi har tagit tillvara på dessa soliga, långa dagar vi haft turen att ha nu de senaste dagarna. Igår hade vi besök över hos oss hela dagen och barnen lekte och vi fikade och grejade i trädgården. Idag har vi varit förbi på en gårdsmarknad där Minelle fick gå omkring och se på minigrisar, ponnys, höns, kaniner och lamm tillsammans med sin syssling. Resten av dagen har vi spenderat också på hemmaplan då vi hade över minelles syssling och hans föräldrar och min barndomsvän plus familj på mat och fika.
 Underbara dagar!
Älskar att spendera dem på detta sättet!

 
Men nu ska jag luta mig tillbaka och vila resten av kvällen med min lilla familj. Vi får hoppas vi får lite svar imorgon isåfall vet ni att jag i vanlig ordning kikar in och gör en uppdatering här!
But for now, ha en underbar fortsatt kväll och njut av värmen och varandra💗
 
Glöm inte gilla mina inlägg💗
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress