Hej på er, hoppas ni har haft en fin dag!
 
Jag är dålig på att uppdatera bloggen när allt är fint här hemma och när värderna och allt ser bra ut, men jag tror jag hamnar i någon form av "njut tillstånd". Jag hoppas ni förstår att det inte bara är allt det tråkiga jag vill skriva utan att det finns en anledning till varför det kanske blir så, så var inte rädda för att påminna mig emellanåt om det blir tyst ett tag.
Men hur som helst så ser Minelles värden fortsatt bättre ut

Hb 96

Sänka 34

CRP < 5

Ferritin 739

Det pratas hej vilt mellan läkarna om var och när denna stamcellstransplantationen kommer ske. Å ena sidan vågar man inte vänta för länge, å andra sidan är kön längre än tio veckor i danmark och i Sverige kan det bli efter sommaren, så nu kanske det tillochmed kan sluta med att vi får åka till Tyskland. Mm jättejobbig tanke men det ska vara ett bra sjukhus vi skulle hamna på isåfall fick vi veta, det är ju iallafall en trygg tanke. Däremot är tanken på att vara så långt ifrån resterande delar av våra familjemedlemmar väldigt svår att smälta, det är ändå de som fått oss att hålla oss så pass starka som vi varit, det är med deras hjälp med allt runtomkring som vi klarat av denna storm. Men inget bestämt så inga känslor ska tas ut i förväg, jag vill inte heller stressa över det, vi får ta det den dagen det beskedet ges. 

På tisdag blir det en ny dos cytostatika och på torsdag ett nytt ultraljud över hjärtat, sen ska vi även ha ett planerat videosamtal med läkarna i Göteborg och Minelles läkare här i Jönköping för eventuellt besked.

 

Från en sak till en annan! Vår lilla Nomie har ju idag gått och blivit hela två månader, det firas med en eller fler månadsbild-er som lovat!

Kika och njut av vår sockertopp!

 
 

 
Trevlig kväll!
Glöm inte gilla mina inlägg 💕
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress