Hej på er!!
Ett tag sedan jag uppdaterade men vi har haft så fint väder och egentligen bara varit upptagna med oss själva och barnen.
 
För att uppdatera er om hur läget är med Minelle så går jag rakt på sak!
Under ungefär en veckas tid så har Minelle haft utslag på ansiktet, utslag som inte artat sig på detta vis tidigare. De visar sig tydligt på morgonen och bleknar under dagen, röda prickar, olika stora och varje morgon på olika ställen. Hon har haft stora påsar under ögonen och även rinnande och kliande ögon. En liten sväng med feber kom för några dagar sedan som stannade på 38 grader och försvann lija fort men utslagen i ansiktet och påsarna under ögonen är ännu kvar. 
 
Idag var vi för nya provtagningar som visade på förhöjda värden. Hennes ferritin hade stigit till 800 och även crp:t var förhöjt. Vi kommer att stanna av med minskningen med mediciner för att på fredag se vart värdena är påväg, går de uppåt eller neråt?
Går de neråt och hennes kropp arbetar bort detta själv så kanske man kan fundera på att minska medicinerna inom snar framtid igen medan vi måste öka något på kinereten i första hand om värdena är förhöjda.
 
Det var ena tråkiga nyheten för idag, andra kommer nu..
 
Minns ni att min pappa var dålig för ett tag sedan?
Ja, från då fram till idag har han varit inlagd en hel del fram och tillbaka på sjukhuset. Han åkte på blodförgiftning för någon enstaka vecka sedan och nu har vi dessvärre fått den hemska diagnosen cancer. Det går såklart behandla, det vet vi om men vi vet också att hans hjärta är extremt påverkat redan som det är, så skulle han svara bra på behandlingen så finns en risk att hans hjärta inte orkar med behandlingens biverkningar..
Men skam den som ger upp och slutar fightas, dessa dumma sjukdomar ska inte vinna striden!
 
Två fruktansvärt tråkiga nyheter på en och samma dag. Någon dag måste ju allt vända till det bättre...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress