23 november 2017

Besvikna!

Minelle Vardag

Hej hörrni!
Jag är såå besviken, vi har inte fått några provsvar idag heller. Anledningen till det får ni läsa i mailet jag fick från koordinatorerna i Göteborg idag, här är det!
 

Hej på er

Ursäkta att vi inte hunnit ringa er tidigare under dagen. 

Svaret på Chimerism - provet som togs här i Göteborg har kommit och Dr ------ har sett idag. Chimerism - prov är ett prov som svarar på om det är patientens eller donatorns celler som finns i Minelles blod.

Svaret vi fick är svårt att tyda eftersom det inte funnits något indexprov på Minelle eller donatorn/Markus. Vi har fått fram fruset blod från tidigare analyser som vi kan utvinna ett indexprov ifrån på Minelle (Index-provet är färdiganalyserat inom 1 vecka)  Som ni vet är ett index prov på Markus taget idag. Detta gör att det i kommande analyser blir enklare att tyda chimerismen. 

När ni kommer till Göteborg nästa gång 11 december kommer ni att få svar på båda analyserna.

Som ni förstår är vi ganska besvikna och nästintill irriterade på att de inte kunde tänkt på detta innan de lämnade in Minelles blodprover till labb. Men nu är det som det är och vi får helt enkelt gilla läget och vänta på svar. 
 
 
 
Vi spenderade någon enstaka timme på sjukhuset Ryhov idag för nya provtagningar på Minelle, men också på Marcus, som ni kanske förstod i mailet.
Planen för framtiden är att vi ska slippa åka in två gånger i veckan till jönköping för provtagningar. Tanken är alltså att vi ska få hemsjukvård en av de två gångerna i veckan vi egentligen skulle ha åkt in till Jönköping. Det kommer vara läkarundersökning en gång i veckan och det blir givetvis gången vi åker till Ryhov. Annars är allt på hemmaplan som förut och vi trappar successivt ner på mediciner, snart kommer vi också ta ut Tacrolimus helt((!!)) En extrem lycka samtidigt som det är något vi är så himla nervösa över! Men som vi sagt förr, det SKA bara gå bra, det finns liksom inget annat alternativ!
 
Ha en fortsatt fin kväll fina ni!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress