Go kväll på er!!
 
Vi har haft en ljuvlig dag ute i solen och lekt en massa med barnen hela eftermiddagen. Imorgon blir det en sväng till Jönsköpings sjukhus, Ryhov för provtagning och kontroller igen. Förhoppningsvis får vi också reda på de stora proverna de tog i Göteborg tidigare i veckan, bland annat cellvärdet och andelen donatorns celler, eventuellt också procenten av hennes egna celler.
Så kallat Kemirismen. 
Vi har redan börjat trappa ner på mediciner, bland annat Tacrolimusen, som är ett immunhemmande preparat, prograf kallas det för här i Sverige. De mäter prografen varje vecka och ser till att nivån sjunker och tar därför en massa prover så allt ser bra ut. Det är en hårfin linje när man börjar ta ut vissa mediciner och just Tacrolimusen är en sådan medicin som kan vara farlig att minska för snabbt. Risken finns att man får GVH om man tar ut medicinen för snabbt, vilket såklart gör oss extremt nervösa. Även minskningen av Hydrokortisonet har sina biverkningar om man minskar mängden för fort. Men vi hoppas och tror att läkarna har koll på läget.
 
Ursäkta röran i bakgrunden🙈
 
Minelle mår fortfarande toppen och hon har energi som en vanlig tvååring. Maten kommer mer och mer, hon vågar liksom testa på nya saker och gamla saker som hon tidigare gillat men slutat äta under en period. 
Vi kunde inte vara mer glada över hennes välmående och vi njuter av allt just nu!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress