Då har vi landat hemma!
Känslan är MAGISK och vi njuter likaväl som vi stressar igenom dagarna. Man vill liksom hinna med att städa, packa upp, leka med barnen, fixa mediciner, laga mat, tvätta samtidigt som man vill få någon liten lucka till att kunna göra sina egna intressen som vi inte kunnat göra på sex månader nu. Ni vet ju att fotografering är utav stort intresse hos mig (önskar jag kunde mer om kameror och inställningar dock) så jag försöker finna tiden att ta kort på tjejerna och att fixa med inredning här hemma när jag har tid eller får tid till det. Pyssla till och fixa till fint hemma är också en av mina STÖRSTA intressen, så lycklig blir jag allt om jag får lite tid till det!
Vilket min fina man ser till att jag får!
 
 
När vi kom hem kändes allt ganska overkligt måste jag säga, det är liksom svårt att ta in att vi äntligen är hemma. Minelle kände igen sig direkt och med ett brett leende på läpparna sprang hon rätt in i vardagsrummet och drog fram sina leksaker med en gång. Hon visste precis vart dom låg! 
Vi möttes av ballonger i hela huset med massa fina små meddelanden om vad livet innebär, så mysigt att mötas upp av. Sedan kom några familjemedlemmar åt gången på besök, våra mammor och pappor, systrar.
Här i Sverige är reglerna att man får lov att ha friska vuxna hemma till en början (helst bara familj) men att man senare kan börja släppa på tyglarna successivt och om sisådär sex månader kan barn komma hem till oss igen.
 
Ush börjar nästan lipa av tanken att vi är hemma! Att ha varit borta från hemmet och vårt land i så lång tid är så psykiskt påfrestande att det blir surrealistiskt att vara tillbaka och att bara få prata sitt egna språk med alla igen är så skönt. Att vakna upp i sin säng med båda barnen, alltså jag vet inte hur jag ska förklara känslan men den är MAGISK! Jag kunde tidigare känna att det ibland kunde vara jobbigt att Minelle vaknade upp mitt i natten och ville in till oss, men nu är det något jag nästan längtar till på nätterna. Det är ju så extremt mysigt när hon vill in till oss och hon visar så tydligt att hon också tycker det är lika mysigt! Hon liksom borrar in sig och myser ner och somnar på nolltid när hon lagt sig tillrätta, om inte hjärtat smälter så så vet jag inte!!
 
 Imorgon ska vi in till jönköpings sjukhus Ryhov för provtagningar och tvättning av Hickman katetern. Förhoppningsvis får vi också träffa hennes fantastiska läkare igen som jag talat om tidigare!
 
Men nu ska jag vila lite framför tv:n innan läggdags, det blir en tidig morgon imorgon!
 
Maggiesskafferi

Så underbart att ni fått komma hem:)

Tess

Så härliga bilder! :)

lillemmish - MODE

vackra foton!

ha en bra dag
kramis

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress