6 november 2017

Projekt vardagsrum

Inredning

God kväll fina ni!
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra start på veckan. Vi spenderade vår måndag på sjukhuset Ryhov och träffade många bekanta ansikten, vilket var väldigt trevligt måste jag säga! Blodprover togs, rengörning av Hickmankatetern och litet möte med SCT-läkare angående mediciner och hur vi ska gå tillväga om hon skulle febra eller om något annat skulle ske på hemmaplan. Annars har dagen flytit på och vi har fortfarande enmiljon saker att stå i!
 
Jag har känt för en nystart på något vis efter att vi kommit tillbaka från Ulm, jag vill liksom börja om från början. Därför fick jag för mig att börja i änden "vardagsrum/matplats" hemma.
 
Det hela började med att vi ville byta ut vår soffa som vi haft i några år och vi ville ha en så fräsch soffa som möjligt till vi kom hem för Minelles skull, sen har det väl egentligen bara eskalerat. Jag hade turen att vinna ett presentkort på 3000:- för ett nytt soffbord från hilke design (fick dock lägga på ytterligare 3000:- för det jag ville ha) vilket ledde till att jag ville ha en matta som jag tänk klicka hem under en längre tid och just då va det 25% rabatt på drömmattan. Sen passade inte längre vårt matbord in i den nya stilen så jag fick sälja det, haha. Ja så huset är i ett enda stort kaos. Vardagsrummet är snart klart, några saker så som lampor och kuddfodral som fattas då det var lite sen leverans på, men som kommer vecka 48. Däremot är matplatsen helt tom och varför undrar ni.. jo, jag hittar inte mitt drömbord för ett rimligt pris. Jag har tänkt lägga lite mer pengar på stolar och vill därför lägga en mindre peng på bordet, men jag hittar inget som uppfyller mina krav för en lagom summa. Jag har tänkt ha ett runt, vitt matbord som är minst 120cm i diameter med stolar från Gubi, beetle. Men får se, måste bestämma mig snart!
 
Såhär ser iallafall vardagsrummet ut nu i vårt kaos, matplatsen har liksom blivit någonform av lekrum...
Här är kaoset jag talar om!
Men det får vi leva med ett tag till!
Vill ni se mer av min inredning i hemmet, kommentera gärna ja eller nej i kommentarsfältet och hörrni...
 
Anonym

Ja det vill vi😁

Venus

Sååå fint! JA det vill vi😍

Annie

Jaaa👏🏼☺️

ullie

ja självklart !

Nthalie

Jaa!:)

Sofie

Jaa gärna! Vart kommer det lilla svarta bordet bredvid soffan ifrån.? Är så glad för er skull att ni äntligen är hemma, hela familjen. Önskar er all lycka!

Svar: Åh va kul!! 😃
Det är från Andersen furniture!
Tack snälla🙏🏼❤️😘
Aysu Frohm

Demet @madebydy

Ja!😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress